2821
2789

احتمال داره من هم بخوام مشاور شم و محصول بخرم وبفروشم فقط از یه چیزی میترسم اینکه اینترنتی محصول سفارش میدین به دستتون میرسه؟ میترسم پول رو بزنم نیارن برام 

چون تاحالا اینترنتی هیچی نگرفتم

کسی بوده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نتورکی میخوای بشی

میخوام محصول بخرم بفروشم کرم و آبرسان اینا

گفت ۱۴ جلسه اموزشه هنوز کاری نکردم امروز حرف زدم با یکی از آشناها

فقط سوالم اینه که وسیله که میخرم پول رو واریز میکنم وسیله  هارو میارن واقعا یا نه چون اولین باره میخوام  ۲  ۳ روز دیگ اگه شد سفارش بدم

هنوز برنامشوهم ندارم خانمه گفت میارن

ولی خواستم بپرسم اینجا

عزیزم هروقت دیدی راهنمایی کن میام میخونم

عزیزم از شرکت نفیس زیاد نمی‌دونم فقط دوستم خواست منو عضو کنه زیر شاخش ک من دیگه گول این شرکت های نتورکی نمی‌خورم تو ی شرکت بزرگ سرشناس رفتم لیدر هاش اقد منو صحبت کردن ک رفتم ب یورو بود قبلش میگفتن تو زورتاو بزن نتونستی کسی زیر شاخت کنی ما بهت میدیم زیر قولشونم زدن ب درآمدم نرسیدم پولمم رفت ندادن اولش لوازم شوینده بهداشتی بعد کارت بود ولی دوستم ک نفیسه آره فک کنم می‌فروشه 

آره زیر شاخه میشم عزیزم منظورت از بازار یابی چیه دقیقا

بازاریابی یعنی اینکه محصول داری باید ببری بفروشید ب مغازه دار یا دوستان خونگی منظور باید مشتری برا محصولات پیدا کنی

مرسی همچنینینی امکانش هست پول بزنم محصول رونیارن

فک نکنم مبلغ کم بزن ببین چجوریع ک اگر ی وقت نیاوردن مهم نباشه من وقتی خرید زدم بالا سریمون فامیلمون بود اون میآورد برام میتونی ۳۰۰ بزنی ببینی چجوری هست