2777
2789
عنوان

رابطه من و بچه خواهرم 🤦

323 بازدید | 5 پست

لطفا کامل بخون ببخشید زیاد شد 🥲🥲🥲من تو بچگی باهاش بازی میکردم هروقت خونمون میومد بعد دیگه خسته شدم گفتم نمیکنم بازی ول کن مکه هم سن اونم و هروقت اومد دیگه نکردم و گفتم حوصله ندارم و در ضمن تا حالا بهش بی احترامی چه لفظی نکردم کتک که اصلا بعد اینکه فقط شاید گاهی چشم غره رفتم بهش یا واقعا یچیزی صلاح دونستم گفتم یا مثلاً موقع مدرسه اگه کاری داشت میومد واسش انجام میدادم یا مثلاً لوازم تحریر می‌خواسته براش گرفتم گفتم ندارن گناهن با اینکه خودم هم مجردم و وضعم جالب نیست زیاد یعنی دارا نیستم ولی اون خیلی دوسم داره مثلا مامانش نشسته منم هستم آدامس درمیاره به من میده به مادرش نه هفت سالشه بعد مثلا اگه کسی چیزی بهم بگه میگه چیزی به خاله من نگو یا مثلاً چیزی بگم فوری گوش میده ولی خب من رو نمیدم و زیاد محل نمیدم بهش می‌دونم بیشعورم ولی چون حوصله ندارم بگه بازی یا زیاد مسخره بازی دربیاره رو نمیدم 🥲🥲 میگم چطوره منو زشت نمی‌داره 🥲🥲

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
چه بچه خوبیه هفته ی یه روز براش وقت بزار دوسه ساعت باهاش بازی کن نقاشی بکش بعدآ هم برا خواهرزاده خاط ...

آره تو فکرم که باهاش بهتر باشم دلم میسوزه 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بچه خوبیه هفته ی یه روز براش وقت بزار دوسه ساعت باهاش بازی کن نقاشی بکش بعدآ هم برا خواهرزاده خاط ...

خیلی خوبه واقعا درک و فهم داره 

خاله مادر دومه چطور دلت میاد عزیزم وقتی بچه ی خوبی هم هست

خب حوصله ندارم آخه 🥲