2777
2789
عنوان

کسی میدونه مشکل من چیه و باید پیش...

260 بازدید | 20 پست

چه دکتری برم؟

مشکلم اینه که یه دفعه یه دل درد شدیدی میاد سراغم.خیلی شدید و احساس دفع دارم.طوری که احساس میکنم ممکنه بی اختیار بشم.و اسهال شدید میشه این وقتا.در طول روز بعضی وقتا اسهال هستم و بعضی وقتا یبوست.

دیگه خسته شدم از این وضع.امروز رفته بودم بیرون.یه دفعه وسط خیابون دلدرد شدید گرفتم.جایی هم دسشویی نبود.دیگه داشتم میمردم گفتم نکنه بی اختیار بشم وسط خیابون.رفتم رو جدول خیابون نشستم.تا چند دقیقه دلدرد شدید بعدش کم کم خوب شد و احساس دفع تموم شد.کسی میدونه بیماری من چیه؟باید چه دکتری برم؟ عمومی میتونم برم؟

تو رو خدا اینقدر نگین چرا انقدر تاپیک تکراری میزنی.من نه نویسنده ام نه مغزم کشش داره هر دفعه یه چیزی بگم فقط مشکلم رو میتونم یه بار بگم🙈👈دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔 دعا کنید خوب بشه🍀🍀🍀🍀🍀بعضیا میگن چرا میگی بچه دومتم دختر باشه.دوستان دوست دارم بچه ام دختر باشه چون خودم خواهر ندارم و خانواده هم ندارم زنداداشام خیلی نامهربانن دلم میخواد دخترم یه خواه دلسوز داشته باشه مثل دوروریام که خواهر دارن غم خوارشون هستن و مثل من بی کس نیستن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا سندروم روده ی تحریک پذیر داری

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

باید بری متخصص گوارش.احتمالا سندروم روده تحریک پذیر داری.

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.                                                                                                                                                 

برو دکتر گوارش

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

نگران نباش مشکل خاصی نیست فقط باید رعایت کنی هم از لحاظ روحی هم تغذیه ای

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

خیلی ممنون از راهنماییاتون.عمل که نمیخواد نه ؟

تو رو خدا اینقدر نگین چرا انقدر تاپیک تکراری میزنی.من نه نویسنده ام نه مغزم کشش داره هر دفعه یه چیزی بگم فقط مشکلم رو میتونم یه بار بگم🙈👈دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔 دعا کنید خوب بشه🍀🍀🍀🍀🍀بعضیا میگن چرا میگی بچه دومتم دختر باشه.دوستان دوست دارم بچه ام دختر باشه چون خودم خواهر ندارم و خانواده هم ندارم زنداداشام خیلی نامهربانن دلم میخواد دخترم یه خواه دلسوز داشته باشه مثل دوروریام که خواهر دارن غم خوارشون هستن و مثل من بی کس نیستن 

اع.شوهر منم دقیقن مثل شماست مشکلش.الان پنج ماهه خوب نمیشه..دکتر گفته میکروبای معدت قاطی کردن قرص داد ...

آب چاه میخورم.اینجا همه آب چاه میخورن

آب چاه میخورم.اینجا همه آب چاه میخورن

وای از همونه پس .اب آشامیدنی و چاییتونو آب معدنی بگیر یا آب لوله کشی بخور.

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.