2777
2789
عنوان

دندان عقل و درد فک

608 بازدید | 8 پست

سلام،من تقریبا یه سه ماهی میشه که هر چند روز یک بار یه درد خیلی شدیدی تو فکم حس میکنم فک بالا و پایین ام درد میکنه و گوشت سمت راستم و صورتم هم دستم میزنم انگار داغه و تب و ورم داره به نظر شما به خاطر دندون عقله؟؟

آخه من تقریبا سه سال پیش عکس گرفتم دندان عقل هام در اومده بود اما نهفته یکی شون را کشیدم ولی نمیدونم درد الانم به خاطر دندونه یا نه و اینکه به شدت هم میترسم از دندان پزشکی نمیدونم چیکار کنم😭😭😭😭

شما تجربه ای ندارین؟؟

خودم حس میکنم درد از فک ام شروع میشه و کل پیشانی ام درد میگره جوری که میخوام دندونم هام را هی روی هم فشار بدم تا بلکه درد اش کمتر بشه و یه سر درد بدی هم میگیرم بعد از اینکه فک ام در میاد و چشم سمت  راست ام و گوش ام هم درد میگیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکترمن جراحی کردم اصلا درد نداره عزیزم

من یکی اش را جراحی گردم ۳ سال پیش و اذیت شدم الان معذرت میخوام ولی مثل چی میترسم از جراحی 

خیلی خون اومد و درد میکرد میترسم نمیدونم چیکار کنم 

احتمالا دندون عقله ولی نگران نباش واقعا اون غولی که فکر میکنیم نیست . حتما دندون پزشک برو و بدون مرا ...

آره احتمالا خیلی درد دارم ولی نمیدونم باید با ترسم چیکار کنم 

احتمالا دندون عقله ولی نگران نباش واقعا اون غولی که فکر میکنیم نیست . حتما دندون پزشک برو و بدون مرا ...

نمیدونم چیکار کنم تا بتونم روی ترسم غلبه کنم چون با هر بار مسواک زدن فک ام درد میگره من کلا از آمپول و دندانپزشکی میترسم با اینکه ارتودنسی هم کردم و یکی از دندان های عقل ام را هم کشیدم ولی این ترس کم نمیشه