2777
2789
عنوان

میشه بیاین

252 بازدید | 7 پست

من تو اینترنت داشتم میگشتم ژل کوچک کننده بینی دیدم ، بعد توضیحاتشو خوندم نوشته بود که مثل ژل لاغری هست‌ . منم گفتم این ایرانیه یه ژل لاغری بدن خارجی بخرم اونو بزنم . هفته پیش سفارش دادم ژل لاغری سرد و گرم بدن ایچون بیوتی  . دماغم هم همه چیش خوبه قوز هم نداره فقط نوکش یکم گوشتیه و من خوشم نمیاد دوست دارم تیز باشه . الان به تجویز خودم چسب بینی میزنم نوک بینی از ژل میزنم می سوزه بعد انگار عرق میکنه بعدش چسب بینی میزنم . یکم نوکش حمع شده . میترسم سرخود که دارم میزنم عوارض داشته باشه نظرتون چیه؟پست  های بعدی عکس ژل هارو می‌زارم با توضیحاتشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینارو برا شکم و پهلو هم استفاده میکنن منم دارمشون ولی اخرش نفهمیدم چجوری باید استفاده میکردم

باید اول از قرمزه بزنی ۵ دیقه ماساژ بدی . بعد سلفون ببندی ورزش کنی مثلا پیاده روی . شب هم از سبزه باید بزنی ۵ دیقه ماساژ بدی سلفون ببندی بخوابی. قبل هرکدوم هم باید واسه هرجا که میخوای استفاده کنی بشوری