2777
2789
عنوان

بچه ها تداوکیلی بیایین بگین چجوری فراموشش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 46 پست
میفهمم وقتی یکیو بیشتر از خودت دوست داشته باشی و طرفت ارزش قاعل نباشه میفهمم چه حالی میشی

به خدا ی خره نفهمه احمقه اخه بگو معتاد کی بتو نگاه میکنه ک اینقدر بمن توهین میکنی تازه خودش میگفت کسی نمیتونه منو تحمل کنه اما تو فرق داری با دختر بلوچی دوست بوده قبلا میرفته اونجا انبه میاوورده وو...ی مدتم اون اوایل ک هنوز با اون بود و من تازه اومده بودم دست دختر بلوچی میزاشت پروفش کلا روانیه و من خر تر ک تاالان فراموشش نکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول دارم ولی همین دختر خانم فقط خصوصیات بد طرفشو گفته و از نگاه منو تو یه رابطه ی سمیه اما خودش میگ ...

ببین به مواد هم وابسته میشن

این بخاطر اینه که مواد چیز خوبی داره؟

مفهوم وابستگی و دلبستگی رو اشتباه گرفتی

وابستگی چیزی مثل اعتیاده و عموما نا ایمن هست چون نمیتونی اون فرد یا چیزی که بهش وابستگی داری رو رها کنی چون باعث اضطرابت میشه

دلبستگی یعنی در صورت نبود اون چیز یا فرد هم میتونی زندگیتو عادی بگذرونی اما دوست داری و دلت میخواد توی زندگیت باشه

بعدشم نیاز نیست یه آدم شیطان رجیم باشه تا بتونی بیخیالش بشی

یکی از همین صفات منفی برای اینکه ادامه ندی کافیه

در غیر این صورت حرفت مثل اینه که بگی آره فلانی عوضی هست، کلاهبردار‌ هست، خیانت میکنه، توهین میکنه، بهم احترام نمیذاره، واسم وقت نمیذاره و ... ولی گاهی اوقات قشنگ قربون صدقم میره بخاطر همین درست نیست بیخیال همین یه دونه خوبی بشم و بخاطر بدیاش ردش کنم!

این آدم چیه آخه؟ یه آدم به زوال رفته شکست خورده به تمام معنا، نه عقل داره نه شعور و شخصیت داره، تو خانواده داغون پرجمعیته، نه حتی یه قیافه ساده داره

بعد استارتر گیر این عقب مونده‌س

این مشخصه از مشکلات روانی استارتر برمیاد دیگه وگرنه تو چجور دلیلی باید داشته باشی که یه نفرو از زندگیت بیرون کنی؟ کاربرد عقل و منطق پس کجاست؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
معتاد نیست ولی پدرش معتاده برادرش خلافکاره زندانیه دامادشون زندانه کلا خانواده ی درستی نداره

اگ تازه شروع رابطتته تمومش کن مث من نری توعمقش بعد شکنجه میشه روحت هر لحظه

به خدا ی خره نفهمه احمقه اخه بگو معتاد کی بتو نگاه میکنه ک اینقدر بمن توهین میکنی تازه خودش میگفت کس ...

تو معلومه با اصالتی وفاداری عشق همینجا مشخص میشه طرفت هیچی نداره و تو عاشقی من اگه پسر بودن همچین دختریو تاج سر میکردم 

ببین به مواد هم وابسته میشناین بخاطر اینه که مواد چیز خوبی داره؟مفهوم وابستگی و دلبستگی رو اشتباه گر ...

واقعا درست میگید شما اینجور حرفاس ک ادم ب خود میاد من باشما کاملا موافقم اینارو من اسکرین میگیرم بعد ک خاستم یادش بیوفتم میخونم.

اره باید برم وگرنه نابود میشم من بهترین موقعیت ازدواج رو دارم ک هی دست دست کردم اما دگ تا بعد محرم ن ...

تا همین الان ازدواج نکردی و طوری نبوده، بعد محرم قراره زلزله ای قطحی ای چیزی بیاد که یهو ازدواج کردنت مهم میشه و نمیذارن مجرد بمونی؟

خجالت بکش ۳۰ سالته کی میتونه به تو بگه چیکار کنی و نکنی 

حتما برو پیش روانشناس کامنت قبلیمم بخون

خودت خودتو نجات ندی این زندگی ۶۰، ۷۰ ساله ای که داری تا آخر همینجوری تباه میمونه

دلت میخواد واقعا ۵ سال بعد توی وضع الانت باشی؟

اگه جوابت منفیه پس برای رشد و بهبودی خودت تلاش کن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
واقعا درست میگید شما اینجور حرفاس ک ادم ب خود میاد من باشما کاملا موافقم اینارو من اسکرین میگیرم بعد ...

فقط یادش نیفت

عملیش کن تو زندگیت

توی هر موقعیتی که برات پیش میاد با خودت بگو این کاری که میکنم الان عقلانی هست؟

این شرایط در شان و شخصیت من هست؟

من لایق این زندگی هستم؟

اگه جوابی نداشتی یا جوابت منفی بود یعنی راهو اشتباه رفتی و نباید اون کارو بکنی

تا همین الان ازدواج نکردی و طوری نبوده، بعد محرم قراره زلزله ای قطحی ای چیزی بیاد که یهو ازدواج کردن ...

درسته بخدا گاهی ک یاد کاراش میوفتادم گفتم خوب شد ن اون ۱۰سال قبل و ن الان ک خاستگاری کرد نشد یا دعوامون میشد بار اولم ک خودم گفتم ن اون سال ها.اون سال ها اصن من بچشمم نمیومد و دوسش نداشتم.

اره واقعا دیگه بسه این خواب عمرمو دارم تباه میکنم 

فقط یادش نیفتعملیش کن تو زندگیتتوی هر موقعیتی که برات پیش میاد با خودت بگو این کاری که میکنم الان عق ...

انشاالله خدا خیرتون بده لخدا لازم بود یکی بهم بگه یکی یکم خوار شدنم رو بروم بیاره ک بخودم بیام