2777
2789

من باید دیروز پریود میشدم و نشدم پنج شنبه هم لکه قهو های روشن دیدم ک تو اینترنت دیدم ممکنه لکه لانه گزینی باشه شماها چطور؟

خدایا شکرت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ماه پیش 6 شهریور شدم چون دوره هام 28 روزس دیرتر میشم منم زیر دلم درد میگیره گاهی خیلی کم ولی معدم درد میگیره بعداز هروعده غذایی منم نمیدونم والا حامله ام یا نه همچنان منتظرم راضیم به رضای خودش

من۴مهر موعدمه.علایمم درد ناف پهلو زیر دل سوزش معده.یکمم امشب دقت کردم نوک سینه هام تیره شده.امیدی ند ...

ادم موقعی که منتظره هزارتا علائم بارداری میاد سراغش بعد نیست .... شایدم چون تو ذهنمونه اینجوری میشیم

سلام بچه ها

من موعدم 4و5 مهره. از چهار پنج روز پیش شدیدا دهنم تلخه و امشب حس طعم فلز هم اضافه شده

البته من از کیت استفاده کردم ولی چون مسافرت بودیم دقیق در نیومد و ما هم با فواصل منظم نتونستیم نزدیکی داشته باشیم واسه همین این ماه منتظر نبودم تا اینکه دیدم دهنم به این وضع افتاده. البته سینه هام هم کمی درد میکنه ولی من جدی نگرفتم تا وقتی که دهنم اونجوری شد

حالا باید ببینم تا فردا پس فردا چی میشه. بی بی چک هم معمولا استفاده نمیکنم چون خیلی وقتا پریودم عقب میفته و طبیعیه. البته اینسری اگه تلخی دهنم بمونه و تا اخرای هفته پریود نشم دیگه باید برم سراغ بیبی و یا آزمایش.

این تلخی دهن پدرمو دراورده هر چی هم میزارم دهنم بعد چند دقیقه اثرش میره و بازدوباره تلخی شروع میشع

سلام منم تو اقدامم دوره هام 27-28روزست و سه روز13و14و15اقدام داشتم الان که روز27دورمه کمردرد اومده سراغم و دیگه هیچچچچ .فقط درد سینم با پریودیم متفاوته و نوکشم دردناک شده برای منم دعا کنید البته یه دخترم دارم این دومیه اما علایمم سر دخترم اصلااااااا یادم نیست

منم 5 شهریور آخرین پریودیم بود دوره هام 32 روزه اس باید 6 مهر پریود بشم که انشالله به حق امام حسین نیاد

خدای مهربونم ؛ نمیدونم چطوری شکر گزارت باشم . ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی. خدا یک کنجد گذاشته تودلم . الهی مامان فدات بشه کنجدم .قدم رو چشم من و بابایی گذاشتی .  ان شالله به یاری امام حسین صحیح و سالم بیای بغلم.

باز شماها علایم پریودی دارین

منکه از همون نوجوانی نه کمر دردی نه دل دردی هیچی یدفه پری میاد 

اما یک هفته قبلش عصبی ام همش غر میزنم الانم 3 روز مونده به موعدم هنوز که عصبی نشدم خخخخخخ

خدای مهربونم ؛ نمیدونم چطوری شکر گزارت باشم . ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی. خدا یک کنجد گذاشته تودلم . الهی مامان فدات بشه کنجدم .قدم رو چشم من و بابایی گذاشتی .  ان شالله به یاری امام حسین صحیح و سالم بیای بغلم.
بیبی زدم دیروز منفی بود چقدر حالم گرفته شد    

عزیزم کی موعدته؟

من نهم موعدمه.از دیروز همش احساس حالت تهوع دارم. هرچی که میخورم انگار دلم زیر و رو میشه. خدا کنه ازعلائم بارداری باشه!  

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤