2777
2789
عنوان

ادرس خونشونو پیدا کردم

542 بازدید | 27 پست

تایپک قبیلمو بخونین‌همونیم که ۵ سال با کسی بودم بعدش رفته ازدواج کرده بهش گفتم ادرس دختره رو پیدا کردم با شماره پدرش  حالا میگه هر گو هی دوس داری بخور در حالی که ۵ سال خودشو برا من میکشت  اینم بگم ۸۰ میلیونم دست  اونه با سودش اجاره مو میده به نطرتون دختره رو یه جورایی آگاه کنم یا بزارم چند وقت بعد بگم  چون بعد عقدشم اومده بود میگفت تو رو دوس دارم ولی الان جوابمم نمیده چون میگه نباید باهام کاری داشتی میزاشتی هم با تو باشم هم با اون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با مهربونی و زبون خوش اول پولتو ازش بگیر 

الان چند روز اصلا کاریش نداشته باش 

خودش سراغتو میگیره چون نگرانه به زنش چیزی بگی 

بگو دلم نیومد و آروم آروم پولتو پس بگیر 

از حرفای مهربونش شات بگیر بفرست برا دختره 

به پدرشم زنگ بزن بگو 

بزار بفهمن چه کثافتیه که یه دخترو پنج سال بازی داده

[QUOTE=349224095]پولتو ازش گفتم بهش پولمو بده ولی از اینور نگاه میکنم میبینم اجاره رو نمیتونم بدم

اجاره ات چند تومنه ؟؟

بزاری اون اجاره بده رابطتتون تموم نمیشه و اونم خودش تا چند وقت دیگه نمی‌ده 

برام دعا کنید مریضیم درمان بشه ❤️
با مهربونی و زبون خوش اول پولتو ازش بگیر الان چند روز اصلا کاریش نداشته باش خودش سراغتو میگیره چون ن ...

برعکس اسم کاربریت ،اصلا هم مهربان نیستی 

با اون دختر چیکار داره 

مگه هر کسی با هر کی چند سال دوست میمونه ،و بعد می‌فهمه با یکی دیگه شاید بیشتر خوشبخت بشه ،باید باج بده یا تاوان .

این چه جور راهنمایی 

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت
با مهربونی و زبون خوش اول پولتو ازش بگیر الان چند روز اصلا کاریش نداشته باش خودش سراغتو میگیره چون ن ...

دختر نیستم‌بچه هم دارم بهشم گفته بودم ولی دس بردار نبود هزار تا واسطه فرستاده بود که خودمو میکشم اخرش قبول کردم تو این ۵ سال بهترین موقعیت هامو ازم گرفت داروی اعصاب انداخت نمیزاشت کسی سمتم بیاد گوشیمو شکست الانم به خاطرش بیمارستانیم کرده پول نمیده برم باعثش هم اونه 

برعکس اسم کاربریت ،اصلا هم مهربان نیستی با اون دختر چیکار داره مگه هر کسی با هر کی چند سال دوست میمو ...

اره باید تاوان‌بده چون تو ۵ سال انگار صد سال اذیتم کرده الان چیجوری بزارم راس راس برا خودش بگرده

دختر نیستم‌بچه هم دارم بهشم گفته بودم ولی دس بردار نبود هزار تا واسطه فرستاده بود که خودمو میکشم اخر ...

خدا لعنتش کنه 

امیدوارم روز خوش نبینه توی زندگیش 

بنظرم همشو به دختره و پدرش بگو 

دختر نیستی ولی آدم که هستی 

دل داری احساس داری ، حق زندگی داری