2777
2789
عنوان

اگه عروس داشتین

119 بازدید | 11 پست

دوست داشتین چه جوری باشه؟! 

من به عنوان عروس. خیلی دوست دارم تو خانواده همسرم، مناسب رفتار کنم. 

به همه احترام بذارم... و بقیه احتراممو نگه دارن... 

معمولا سکوت میکنم

سعی میکنم تو مسائل خانوادشون دخالت نکنم

خبر چینی شونو نکنم و.... 

بهشون محبت کنم و... 

مادرشوهرم حتی نون پنیر خالی هم جلوم بذاره. تشکر میکنم و میگم بهم چسبید

چون نمیخوام معذب بشه و...بدون دعوت شام و نهارنمیرم، میگم شاید چیزی نداشته باشن... 

متوجه شدم اونم بین منو دختراش فرق میذاره... 

انگار با خودش میگه این هرچی بدم میخوره و.. .بدخترش اهمیت میده... 

قبلا هم این حسو داشتم ولی اهمیت نمیدادم

ولی الان شک دارم که رفتارم درسته یا نه... 

اینم بگم من مادرشوهرمو خیلی دوست دارم و بهش اهمیت میدم. مثل مادر خودم. سعی می‌کنم بینشون فرق نذارم

خدایش ایشونم زن خوبیه. بعضی وقتا یه تیکه میندازه ولی اصلا و اصلا بدل نمیگیرم و تابحال جواب هم ندادم. و فقط لبخند زدم... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباهت اینه مثل مادرت میدونی،هیچکس نمیتونه جای مادرخودتو بگیره همونطور ک مادرشوهرت تورو مثل دخترخودش نمیدونه

محبت اندازه داره

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

مهمترین چیز برام اینکه با اصالت و خانواده دار باشه و پسرم رو دوست داشته باشه.وارفته هم‌نباشه😅

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

از اون عروسام‌

ولی نه قاطیشون میشم نه هیچی.

میرم تو جمعشون  میزارن روی سرشون .

فقط میگن چون خبر چین نیست . حرف درنمیاری . هر چی دیدی به هیچکس نمیگی . گیر نمیدی. سوال نمیپرسی . هیچکس رو مسخره نمیکنی و عیبت نمیکنی‌ برادرمون هر چی خرید آورد  حتی میلیونها تومن  هیچی نمیگی و..... 

:(

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

از اون عروسام‌ولی نه قاطیشون میشم نه هیچی.میرم تو جمعشون میزارن روی سرشون .فقط میگن چون خبر چین نیس ...

من دقیق و دقیق اینم

اتفاقا دوسم دارم. دخالت و... ندارن

ولی بعضی وقتا یه رفتارهایی از طرفشون هست