خدایا_تو_بساز مدیر استارتر عضویت: 1402/07/27 تعداد پست: 490 عنوان زن بعد از بیاین 87 بازدید | 14 پست چند روز دوری،حق داره که بغل و محبت جسمی و لمسی بخواد؟! مرده باید چیکار کنه اینموقع؟؟؟ که بعد از چند روز اومدن پیش هم. 1403/05/21 | 13:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_پسرکوچولو عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 2462 یعنی چی؟ اگه شوهرشه همیشه حق داره بخاد حتی اگه یه دقیقه دور باشن زمانی که مادر بشی تازه میفهمی عشق واقعی یعنی چه😊
خدایا_تو_بساز مدیر استارتر عضویت: 1402/07/27 تعداد پست: 490 یعنی چی؟ اگه شوهرشه همیشه حق داره بخاد حتی اگه یه دقیقه دور باشن اره خب شوهرشه.بعد شوهره میگه سرم درد میکنه و رانندگی کردم و خوابم میاد و اینا. زنه میگه در یکی دو دقیقه فقط.بعد این مردی که سرش درد میکرد و خوابش میومد، ۲ ساعت دعوا میکنه و بیدار میمونه،ولی ۲ دقیقه بغل نمیکرد.
مامان_پسرکوچولو عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 2462 اره خب شوهرشه.بعد شوهره میگه سرم درد میکنه و رانندگی کردم و خوابم میاد و اینا. زنه میگه در یکی دو دق ... حتما مشکلی پیش اومده مخفی میکنه مشغله کاری داره؟ زمانی که مادر بشی تازه میفهمی عشق واقعی یعنی چه😊
خدایا_تو_بساز مدیر استارتر عضویت: 1402/07/27 تعداد پست: 490 حتما مشکلی پیش اومده مخفی میکنه مشغله کاری داره؟ مشغله،نه زیاد.ولی میگفت اگه محبت و بغل کنم تو بیدار میمونی و نمیزاری بخوابم،گفتم نه خب منم خوابم میاد.
مامان_پسرکوچولو عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 2462 مشغله،نه زیاد.ولی میگفت اگه محبت و بغل کنم تو بیدار میمونی و نمیزاری بخوابم،گفتم نه خب منم خوابم میا ... خب بعدش چیشد اصلا معاشقه نداشت؟ نکنه اتفاقی افتاده فکرش درگیره؟ زمانی که مادر بشی تازه میفهمی عشق واقعی یعنی چه😊
خدایا_تو_بساز مدیر استارتر عضویت: 1402/07/27 تعداد پست: 490 خب بعدش چیشد اصلا معاشقه نداشت؟ نکنه اتفاقی افتاده فکرش درگیره؟ نه.💔چشام انقدر درددددد میکنه.گریه کردم.کم خوابیدمنه
مامان_پسرکوچولو عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 2462 نه.💔چشام انقدر درددددد میکنه.گریه کردم.کم خوابیدمنه به نظرم ازت ناراحته حتما یه مشکلی داره چن وقت دور بود؟ زمانی که مادر بشی تازه میفهمی عشق واقعی یعنی چه😊
خدایا_تو_بساز مدیر استارتر عضویت: 1402/07/27 تعداد پست: 490 به نظرم ازت ناراحته حتما یه مشکلی داره چن وقت دور بود؟ ۷ روزمن رفتم پیش خانوادم چند روز.اون ناراحته؟! فقط بیا اوضاع منو ببین بعد...
مامان_پسرکوچولو عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 2462 ۷ روزمن رفتم پیش خانوادم چند روز.اون ناراحته؟! فقط بیا اوضاع منو ببین بعد... عزیزم منکه چیزی نگفتم شاید یکی نشسته زیر دلش پرش کرده از کجا میدونی واکنشی نشون نداد گریتو دید؟ زمانی که مادر بشی تازه میفهمی عشق واقعی یعنی چه😊
خدایا_تو_بساز مدیر استارتر عضویت: 1402/07/27 تعداد پست: 490 عزیزم منکه چیزی نگفتم شاید یکی نشسته زیر دلش پرش کرده از کجا میدونی واکنشی نشون نداد گریتو دید؟ نه،هیچوقت گریه هام واسش مهم نبود.یعنی کی؟؟؟
مامان_پسرکوچولو عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 2462 نه،هیچوقت گریه هام واسش مهم نبود.یعنی کی؟؟؟ نمیدونم والا عزیزم خودت فکر کن ببین کی زیاد تو زندگیتون دخالت میکنه مگه میشه مهم نباشه😳 زمانی که مادر بشی تازه میفهمی عشق واقعی یعنی چه😊
خدایا_تو_بساز مدیر استارتر عضویت: 1402/07/27 تعداد پست: 490 نمیدونم والا عزیزم خودت فکر کن ببین کی زیاد تو زندگیتون دخالت میکنه مگه میشه مهم نباشه😳 عکس العملی نشون نمیده.گریه کنم دعوام میکنه،میزنه تو سرم.دیشب دو دستی میزد تو سرم💔
مامان_پسرکوچولو عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 2462 عکس العملی نشون نمیده.گریه کنم دعوام میکنه،میزنه تو سرم.دیشب دو دستی میزد تو سرم💔 چن سال ازدواج کردید؟ زمانی که مادر بشی تازه میفهمی عشق واقعی یعنی چه😊