2777
2789
عنوان

اگ می خواین زخم زبون بزنید نیان خودم میدونم اشتباه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 44 پست
قراره یه چیزه وقتی وارد شدی یه چیز دیگه میتونستی جیغ بزنی؟ سعی کنی فرار کنی؟ اگه اینکارارو کردی بازم ...

اونجام فقط گریه کردم وقتی گریه کردم پاشد ولی اون خودشم نمی خواست اونجوری شع

نی نی یار تورو جان جدت نترکون با شماره مامانه دوسپسرم اومدم:)))
پسرا اصلا قابل اعتماد نیستن . منم تو زندگیم یک بار فقط یک بار اشتباه کردم ، اجازه دادم دوست پسرم بهم ...

خدای من 

چی گفتی بهش؟

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرا اصلا قابل اعتماد نیستن . منم تو زندگیم یک بار فقط یک بار اشتباه کردم ، اجازه دادم دوست پسرم بهم ...

خیلی نامردیه...

خدای من چی گفتی بهش؟

جدا شدیم من خیلی زیاد دوسش داشتم بی نهایت دوسش داشتم 

اونم منو میخاست ولی خانوادش منو خانوادمو نمیخاستن چند بار زنگ میزد بهم گوش میدادم با خانوادش دعواشه ییان خاستگاریم ولی نمیشد 

من از ترس اینکه نکنه دوباره همون اشتباه کنم ، تن به ازدواج دادم رفتم  ، الان بعد چهار سال با هم همسایه شدیم این یک سال نمگذره از این جا برم دیگه روبه رو نشم باهاش 

فردا حتما برو دکتر چون اولشه میتونی کاریش کنی پشت گوش ننداز ، قرص اوژانسی حتما بخور

ب اونجا نرسید ک قرص بخورم وقتی اونجوری شد سریع زدم زیر گریه اونم بلند بلند اونم ترسید پاشد 

جدا شدیم من خیلی زیاد دوسش داشتم بی نهایت دوسش داشتم اونم منو میخاست ولی خانوادش منو خانوادمو نمیخاس ...

عزیزم چقدر سخت خداروشکر عاقل بودی 

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

هردو سنامون کمهنه ادم خوبی نیست چند بار خواستم برم ب زور تهدید نگهم داشته

کاری که نباید میشد شد 

خودت هم میگی سرزنشت نکنیم چشم به روی چشم 

قبل اینکه شروع کنی فکر نکردی راجع به عواقبش اونم به کنار 

الان یه چیز میگم لطفا گوش بده و تا آخر این دوستی آویزه گوشت کن 

اول اینکه همین الان این آدم را از زندگیت بنداز بیرون به شرطی که اون اول این کار را نکرده باشه چون اون کاری که میخواست کرد و تمام

دوم اینکه ممکنه از الان به بعد باز به زور و با تهدید ازت رابطه بخواد دیگه به هیچ عنوان و هرگز حاضر نشو باهاش رابطه داشته باشی چون حتی اگه الان برات اتفاقی نیفتاده باشه قطعا دفعه بعد اینجور پیش نمی ره و کار را تمام میکنه البته که با این عنوان شروع میکنه که دیدی دفعه قبل حواسم جمع بود و چیزی نشد پس این بار هم مراقبم  ولی بدون تو فقط یه وسیله میشی برای رفع نیازش 

سوم به نظرم همین الان موضوع را به مادرت بگو

چهارم بدون از این آدم برات شوهر در نمیاد 

دخترای سرزمینم خواهشا بپذیرید مذکری که چنین پیشنهادی بهتون میده اونم وقتی که دوست هستید و خانواده ها در جریان نیستن قطعا یه سواستفادگر هست و باید مثل یه آشغال باهاش رفتار کرد نه اینکه خودتون را بازیچه دست اون قرار بدید تا اون باهاتون مثل آشغال رفتار کنه اگر فکر کردید با این کار میتونید پایبندش کنید تا بیاد خواستگاری سخت در اشتباه هستید 

با این کار فقط باعث میشید اون بی شرف برای همیشه بره به درک 

اونجام فقط گریه کردم وقتی گریه کردم پاشد ولی اون خودشم نمی خواست اونجوری شع

اگه نمی خواست اصلا شروع نمیکرد 

اگه نمی خواست شرف می داشت و به ناموس مردم دست درازی نمیکرد

اتفاقا میخواسته خیلی هم میخواسته 

خواسته که تو اون موقعیت بودید پس لطفا دیگه گول این حرفا را نخور 

لطفا از حالا به بعد اگاهانه تر رفتار کن بدون از الان به بعد حتی یه لحظه تنها بودنتون تو هر مکانی به چنین رابطه ای ختم میشه چه تو ماشین چه تو سینما چه یه گوشه دنج 

جدا شدیم من خیلی زیاد دوسش داشتم بی نهایت دوسش داشتم اونم منو میخاست ولی خانوادش منو خانوادمو نمیخاس ...

قطعا اولین بار که دیدیش خیلی سخت بود درسته ؟

اون الان ازدواج کرده ؟ 

همدیگه را میبینید چه واکنشی داره ؟ 

به نظرم خیلی بی صدا و ارام و شبانه اسباب کشی کنید سعی کن نفهمه که دارید جا به جا میشید 

قطعا اولین بار که دیدیش خیلی سخت بود درسته ؟اون الان ازدواج کرده ؟ همدیگه را میبینید چه واکنشی داره ...

اول بار دیدمش تندی راهشو کشید بره منم سعی کردم زود تر درو باز کنم برم خونه نبینمش  ولی ذیدم چشاش پر اشک شد 

متاسفانه شرایط جابه جایی ندارم چون قرارداد بستیم از طرفی صاحب خونه ادم خوبه رهن ازمون نگرفته برم جایی ذیگه باید رهن بدم ما هم ندارم از طرفی دوست پسر سابقم خونه خریدن نمیشه گفت بفروشید من میام هنوز مجرده