من باردار نیستم ولی اومدم پز بدم دومی رو هم آوردم از بارداری خلااااااص شدم😎
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بخدا پز داره مخصوصا که منه بیچاره سر اولی ویار وحشتناک داشتم سر دومی خونریزی واستراحت مطلق بودم
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
چرا سر اولی دختر بود حتی نمیتونستم در یخچال باز کنم ولی سر پسرم فقط یکم بدم میومد خیلی کم
بنظرم بارداری میگذره و بچه بدنیا میاد ولی آدم هرگز فراموش نمیکنه چه سختی هایی کشیده
چرا سر اولی دختر بود حتی نمیتونستم در یخچال باز کنم ولی سر پسرم فقط یکم بدم میومد خیلی کمبنظرم باردا ...
من هنوز اولی رو یادم نرفته ک چقدر اذیت شدم و سختی کشیدم نمیدونم چرا دومی رو آوردم سر اولی ویارم ۱۲ هفته رفت ک پسر بود سره این الان ۱۳ هفته ام هنوز ویارم نرفته اینم دکتر گفت پسره
من باردارم دومیه .داغون شدم دیگه اولی پسر بود این دختره حالا نمیدونم به خاطر جنسیته یا هوا ولی الان هفته ۲۱ هستم یه عالمه دارو میخورم تا هفته ۱۳ که بیچاره شدم همش زیر سرم بودم بعدش دکتر قرص دمیترون و لانسوپرازول داد دیگه بالا نمیارم ولی تهوع دایمی دارم
شاید مال منم اشتباه کرده آخه ویارم تمام نمیشه و بیشتر حالتام دختره
عزیزم قرص لانسوپرازول ۳۰ ناشتا صبحها و قرص دمیترون منو نجات داد اگه میخوای با دکتر مشورت کن ببین پیشنهاد میده.من دیگه وضعی شده بودم که خون بالا میاوردم و میخواستن بستریم کنن با این داروها بهتر شدم.البته ویار هستا ولی دیگه بالا نمیارم