2777
2789

توانمند سازی زنان

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیع میکردم یکی از هنرهامو رایگان تو پیج اموزش بدم از فیلم عکس گرفتن غذا،سفر،خودم،خرید ها خوشم نمیاد ...

چه هنرهایی داری؟و اینکه رایگان آموزش بدی و دیگران رایگان استفاده کنن ناراحت نمیشی؟

یا دافع البلیات

موضوعات علمی یا جنایی 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

طنز

اعتراض مداوم از همه چی😂

اشپزی

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

با من اماده شید بریم قبرستون🤣

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

با من اماده شید بریم به گ*ا

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

فقط کافیه خوشگل باشیم یا دختر باشیم😂 

واسه پیج یکی از دوستام که کار طلا بود اصن ویو نمیخورد پیجش، تا اینکه بهش گفتم بیا مث بلاگرا با چهره تبلیغ کن بپوش طلا و اکسسوریارو ، دوستمم اعتماد به نفس نداشت من دوکیلو ارایش و فی.لتر کردم خودمو فیلم گرفتیم اومدم ریلز درست کرد ، خیلی عادی اپلود کرد به نیم ساعت نکشیده کلی ویو خورد خیلی از محتواش این بود که از مدلتون خوشمون اومد، اولین بار تو پیجش دو روز بعدش ۱۰۰ کا ویو خورد 

البته بعدش به یه دلایل مسخره ای پاکش کرد😐

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه.