2777
2789
عنوان

عصب کشی دندون

41 بازدید | 4 پست

سلام خانما ظهرتون بخیر

خانما یک سوال

عصب کشی دندون درد داره؟!

من فردا باید برم ترمیم و اینا بعدشم عصب کشی کنه

امروز رفتم اوپی‌جی گرفتم دندونم رو دید گفت دندون ۶ درد نداره؟ منم گفتم نه و اینا بعد گفت پوسیدگی خیلی وسیعه احتمال زیاد عصب کشی میخواد. چطور درد نداری؟

چطوری عصب کشی میخواد وقتی من حتی یک ذره هم درد نداشتم؟ تازه الآن دارم باهاش ور میرم هی فشارش میدم ببینم درد داده یا نه هر کاری میکنم درد نمیگیره حتی یک ذره

یعنی بازم عصب کشی میخواد با این که درد نداره؟🥲

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

هزینه عصب کشی رو از شما چند میگیرن ؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 

تشخیص رو پزشک میده. 

موقع کارکردن که بی حس میشی چیزی حس نمیکنی. 

بعدش که بی حسی مسره درد داشته میشی که با مسکن قابل حل هستش. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله عصب کشی میخاد 

منم دندونم پوسیده بود از داخل و از بیرون سفیییید و خوشگل موشگل بود 

ب حرف دکترم اعتماد کردم دندونم رو ک باز کرد اینه داد دستم ک توشو ببینم وقتی داخل دندونم دیدم حالم بهم خورد تماماااا سیاه و زرد و نقره ای و حفره حفره 

بار اولمم بود عصب کشی میکردم اینقدر تو این سایت اومدم تاپیک خوندم ک نگوووو

همش میترسیدم درد داشته باشه یا چیز وحشتناکی باشه 

ولی الان ک تو این دو ماه سه تا عصب کشی انجام دادم بهت میگم قوووول میدم ذره ای درد و ناراحتی حین کار احساس نمیکنی حتی کوجک ترین چیزی حس نمیکنی فقط حتما هندزفری یا ه فون دنبالت ببر ک موسیقی گوش بدی صدای مته دندون پزشکی رو مخت نره همین 

فردا پس فرداشم دندونت به فشار حساس میشه بعدش فقط میگی اخیییییش دیگ صب تا شب منتظر شروع یه درد وحشتناک ب اسم دندون درد و عفونت ریشه نیستم

ابجی من دوتا دندونم رو عصب کشی کردم ولی درد نداشتم ولی موقع هایی ک باد میخورد یک خورده خیلییی کمم درد میگرفت

رفتم دگتر گفت دوتاش عصب کشی میخواد خودمم تعجب کردم! 

چون درد نداشتم ..

نه ابجی نترس بی حسی میکنن امپول میزنن قشنگ بی حس میشه درد نداری موقع کار

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم