2777
2789

من ۲۰روز پیش ای یو ای کردم ولی منفی شدو پریود شدم ولی امروز از درد از خواب بیدار شدم اصلا یه درد عجیبی زیر دلم دارم خونریزیمم مثل همیشه زیاده ولی درد زیر شکمم خیلی خیلی زیاده یعنی از امپولای تحریک تخمک اینطوری شدم ؟ کسی تجربه اینطوری داشته ؟

به دنبال خدا رفتم ، خودم را یافتم،چرا که روح خدا در درون من است....💫🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله بی تاثیر نیست من تا یکی دوماه حتی شکمم بزرگ بود

یعنی انقد درد دارم که احساس می‌کردم دارم زایمان میکنم .حالام دکترم دوباره بهم امپول سینال اف. و hmgداده که بزنم روز سوم پریودم که برای ای وی اف برم حالا موندم با این درد ک بی‌حالی اصلا این ماه دوباره اقدام کنم برای ای وی اف یا بذارم ماه بعد.شما ای یو ای کردید جواب گرفتید ؟

نه عزیزم جواب نگرفتم 

ماه بعدش هم سرما خورده بودم 

شوهرم گفت نمیخواد دارو مصرف کنی بزار حالت خوب بشه 

اگر حالت خوب نیست بزار ماه بعد 

این یکماه هم حسابی به خودت و تغذیت برس

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

نه عزیزم جواب نگرفتم ماه بعدش هم سرما خورده بودم شوهرم گفت نمیخواد دارو مصرف کنی بزار حالت خوب بشه ا ...

آخه دکترم همش منو میرترسونه اوم دفعه ازش پرسیدم فعلا اسپرم همسرم ضعیفه یه کم دیگه صبر کنیم بعدا اقدام کنیم گفت نه سریع بیا ای یو ای کن یه وقت اسپرم همسرت کمتر میشه  حالام که نگرفت و منفی شد میگه سریع بیا ای وی اف کن حالا میگم نکنه واقعا هم خودم هم همسرم ضعیف تر بشیم .جواب درست درمونم که نمیده بهم اگه زنگ بزنم بپرسم از بس شلوغه سرش 

اره برا آمپول های محرک تخمک گذاریه تخمدان هارو خیلی تحریک میکنن اثرش زودی از بین نمیره

خب این همه تحریک میکنن ضرری نداره ؟ میگن گاهی تبدیل به کیست میشه .میترسم این ماه نرم واسه ای وی اف کیست بشه این همه تحریک شدن تخمکام.خیلی فکرم درگیره موندم چکار کنم 😞

آخه دکترم همش منو میرترسونه اوم دفعه ازش پرسیدم فعلا اسپرم همسرم ضعیفه یه کم دیگه صبر کنیم بعدا اقدا ...

چند ساله اقدامی 

شوهرم آزمایش داده بود خیلی اسپرم هاش ضعیف بودن 

چند ماه حسابی به خودمون رسیدیم 

از ویتامین و غذا و ... 

شوهرم دوباره آزمایش داد اوضاعش خیلی خوب شده بود 

بعد چند ماه اقدام باردار شدم 

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

چند ساله اقدامی شوهرم آزمایش داده بود خیلی اسپرم هاش ضعیف بودن چند ماه حسابی به خودمون رسیدیم از ویت ...

خب خداروشکر که جواب گرفتید شما ...والا تقریبا دو ساله ازدواج کردم ولی یک سال جلوگیری کردم نمیدونستم که همسرم ضعیفه آلان یک ساله اقدام کردیم سال پیش باردار شدم ولی توی ۹هفته قلبش دیگه نزد و مجبور شدم سقط کنم 🥺امسال دیگه دکتر گفت باید ای یو ای کنی که انجام دادم نگرفت آلان میگه چون سنت بالاس دیگه ای وی اف کن .خیلی ام میترسم از ای وی اف.

شما فقط همسرت مشکل داشت و اینکه چیا مصرف کرد که بهتر شد .

خب این همه تحریک میکنن ضرری نداره ؟ میگن گاهی تبدیل به کیست میشه .میترسم این ماه نرم واسه ای وی اف ک ...

چرا ضرر نداره اتفاقا عوارضش زیاده

اره کیست میاره هم توی تخمدان ها هم توی سینه

با دکترت مشورت کن دیگ من ای یو ای انجام دادم نگرفت ماه بعد دکتر گفت بیا ای وی اف اونم رفتم تخمکام پوچ بودن انتقال نشد

آمپول های ای وی اف بیشتر از ای یو ای هست

من توی ای وی اف از سینال ها ک دور ناف هستن روزی ۴تا میزدم

آخه دکترم همش منو میرترسونه اوم دفعه ازش پرسیدم فعلا اسپرم همسرم ضعیفه یه کم دیگه صبر کنیم بعدا اقدا ...

همه دکترا همینن فکر و ذکرشون پیش ای وی اف هست درمان دیگ ای واقعا انگار بلد نیستن ای وی اف هم توکل ب خدا پیش میرن