2777
2789
عنوان

چرا کارمند بانک اینقدر اذیت کرد

96 بازدید | 2 پست

من یه مقدار پول نقد میخاستم بریزم به کارت،اولش که گفت نمیشه و بعد کارتمو‌ گرفت گفت حساب شما که اصلا مال شعبه بانک ما نیست.برو‌همون جا که حساب باز کردی.حالا شعبه اون حساب خیلی دور بود تو این گرما نمیشد برم.بعد اصرار کردم گفت برو به معاون بگو اگه گفت باشه من میریزم.

رفتم پیش معاون  ،اقای معاون گفت وا چه حرفا باید بریزه چه ربطی داره.رفت به کارمندش گفت بریز براش،کارمنده نمیدونم چی گفت که معاونه میگه آره شعبه ما نمیشه برو‌همون جا،دید ناراحت شدم دوباره به کارمنده گفت بریز.اونم نریخت.به یه کارمنددیگه ش گفت .پولو‌بهش دادم.دوباره کارمند قبلیه رفت پولو ازش گرفت گفت خودم میریزم.مدام بین دو باجه پاس میشدم😶ولی خیلی اذیت کرد و هی غر زد به جونم.مگه چه ربطی داره.

یبار هم رفتیم حساب جدید باز کنیم خانمه همچین پرید بهمون نمیشه و باید چی و چی و چی داشته باشی.در صورتیکه همه مدارک و داشتم.

درست میشه دایی  

اینجور‌وقتا زنگ‌بزن‌بازرسی خیلی میترسن دوست من کارمند بانکه بعضی وقتا که یکی زنگ میزنه بازرسی شکایت میکنه میگه تا ارباب رجوع قطع میکنه زنگ میزنن بهمون دعوا میکنن که به چه حقی رفتارت بد بوده و خلاصه حساب میبرن 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.