2777
2789
عنوان

من با این زن چی کار کنم دیگه

285 بازدید | 17 پست

دیشب اتاقم رو داشتم جمع میکردم. هرچی آت و آشغال بود رو سرجمع کردم ریختم توی یه پلاستیک بزرگ. تو یه پلاستیک جدا هم چندتا نوار بود که گذاشتم کنار آشغالا. بعد خوابم برد ‌و نتونستم ببرم. صبح مامانم رفته سر آشغالااا. بعد میاد میگه چرا اینارو تو اتاقت میذاری؟ میگم اینارو سرجمع کردم ببرم بیرون. تو توی آشغالای من چی کار داشتی؟ دنبال چی میگشتی؟ شروع میکنه به فحش دادن. احمق، وحشی، برو گمشو و... 

یک ماهه هر چی میگه باهاش راه میام. کلی خندوندمش. دیشب اندازه دو کوه لباس بردم شستم خشک کردم آوردم براش‌. عوض تشکر گفت نمیخواست لباسای منو بشوری. مگه رفتی یخ حوض شکستی؟ میگم اگه راحت بوده چرا خودت نشستی؟ اصلا آخرین بار که لباسشویی زدی کی بوده؟ فحشم میده. 

من که ازش راضی نیستم. چون همش به بهانه های مختلف از بچگی با من دعوا میکرده. مثلا یه کاری میکردم بچگیام. بهش میگفتم من فلان کار رو کردم، میگفت میخواست نکنی. 

فکر میکنم اگه بمیره هیچ وقت براش گریه نمیکنم. هیچ وقت...

گر نگهدار من آنست که من میدانم / شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سال پیشا به من گفت تو مایه ننگی. خیلی دلم شکست. به بابام گفتم مگه من چی کار کردم؟ دوست پسر دارم؟ هرروز با دوستام بیرونم؟ از مدرسه اخراجم کردن؟ نمره هام بد بوده؟ چی کار کردم؟ تتو کردم؟ موهامو رنگ کردم؟ وقتی هم ازش پرسیدم چرا فحشم داد. 

چند سال پیشا به من گفت تو مایه ننگی. خیلی دلم شکست. به بابام گفتم مگه من چی کار کردم؟ دوست پسر دارم؟ ...

عزیز دلم ناراحت شدم برات
ایشالا خدا واست جبران کنه

مادرا معلوم نیست چشونه مامان منم یه کاری عجیبی میکنه!!

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
عزیز دلم ناراحت شدم براتایشالا خدا واست جبران کنهمادرا معلوم نیست چشونه مامان منم یه کاری عجیبی میکن ...

انشالله درست شه 

ی سوال ناراحت نشی با بابات هم اخلاقش همینه؟شاید مدلش اینه بعضیا کلا اینطوری هستن

آره همینجوریه 

البته فحشایی که به من میده خیلی بیشتره از نظر اینکه توی روی خودم بگه. 

اصلا تمام بد اخلاقیاش سر اینه که من بچه بابامم 

خدا نگذره ازش که ۱۸ ساله زندگیمو جهنم کرده 

حق با توعه ... واسش هیچ کاری نکن قدرنشناسه ... از این به بعد هم کاری خواستی بکنی اول ازش بپرس که بعدش بی منتش نکنه بدونه خودش محتاج بوده ...رو ایراد هایی هم که ازت میگیره تمرکز کن یه اشتباه رو چند بار انجام ندی گلکم ...امیدوارم دلش نرم بشه

گر نکوبی شیشه ی غم را به سنگ / هفت رنگش می شود هفتاد رنگ 
حق با توعه ... واسش هیچ کاری نکن قدرنشناسه ... از این به بعد هم کاری خواستی بکنی اول ازش بپرس که بعد ...

آخه یه چیزایی میگه که آدم شاخ درمیاره. هیچی نمیگه که فلان اخلاق رو داری درستش کن. 

کلا دوست داره تخریبم کنه. موقعی که کلاس نهم بودم بهم میگفت تو نرو تجربی کشش نداری. برو خیاطی کن. خیلی دلم شکست. سر اینکه میخواستم آزمون تیزهوشان بدم روز در میون باهام دعوا میکرد. بجای اینکه شرایط آرامش رو فراهم کنه اینطوری میکرد. بعد اینکه قبول شدم باز به بابام میگفت اینو اینجا نذار. کشش نداره. بذارش یه مدرسه عادی! 

آخه یه چیزایی میگه که آدم شاخ درمیاره. هیچی نمیگه که فلان اخلاق رو داری درستش کن. کلا دوست داره تخری ...

الهی بگردم ... بعضی مامانا حسودی دخترشونو میکنن ...یا میترسن به یه جایی برسه اینا رو دیگه بحساب نیاره یا دوست دارن بچشون ضعیف بمونه تا زیر دستشون بمونه و کاراشونو کنه ... اهمیت نده بیخیالش شو فقط خودت اذیت میشی ... اصلا رو کارای بد و حرفای بدش زوم نکن ...سعی کن جوری رفتار کنی که کمترین اسیب رو به پیشرفتت بزنه ...باالاخره خلاص میشی گلم

گر نکوبی شیشه ی غم را به سنگ / هفت رنگش می شود هفتاد رنگ 
آره همینجوریه البته فحشایی که به من میده خیلی بیشتره از نظر اینکه توی روی خودم بگه. اصلا تمام بد اخل ...

عه نگو عزیزم نگا دانشگاه شهر دیگه  قبولشو برو یا موقیعت ازدواج. خوب نصیبت شد برو 

بنظرم بهترینش دانشگاه هست حداقل تابستونا میبینیش  فقط

یا اینکه عصرا سرکاری برو کمتر تو دیدش باش