2777
2789

۱۳ صفر این کارارو انجام بدین

قبل این ک از خونه خارج بشید آیت الکرسی رو بخونید بعد برید بازار

برای بچه دار شدن: ی تیکه لباس بچه بخرید

برای خونه خریدن: جا کلیدی بخرید

برای ماشین خریدن: اسباب بازی ماشین بخرید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن خرافاته ولی خیلی ها میگن نتیجه دیدیم بعدشم اصلا خرافات باشه بالخره یه قانون جذبه و مطمئنم اثر میکنه 😍

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
برای آشتی باهمسر چی بخریم محبت زیاد شه برگرده خونه

یا ودود بخون 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
زیاد خوندم من ادم گناهکاریم صدام به هیچ کس نمیرسه

نگو اینجوری عزیزم من به نیت شما میخونم 

آهامنم اینو تازه شنیدم خودم میخام امتحان کنم هم بچه میخایم هم ماشین

من برای شفای بچم پارچه میخرم یه تیکه طلام اگه بتونم میخرم 

ایشالله به حاجتتون برسید عزیزم

برای حاجت دلم آمینی مهمونم کن🌱

اره دقیقا کاشکی خرافه نباشه ولی من ک باورش کردم

انشاالله که همه حاجت روا بشن