2777
2789
عنوان

سردرد شدید دارم کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه با استامینوفن خوب نمیشم قبلا هم حتما باید ژلوفن میخوردم تا خوب بشم

نه گلم. منم میگرن شدید دارم و خیلی وقت بود ک دیگه استامینوفن جواب نمیداد و ژلوفن میخوردم.

ولی اون سری گفتم شاید باردار باشم، میگرنم میگرفت استامینوفن ساده میخوردم و در کمال ناباوری سردردم کامل خوب میشد. فقط باید بعدش یکم بخوابی.

🌯 ‏با یک تکه سنگک هم میتوان مست شد، اگر پنیرت، پنیر لیقوان باشد🧀😊                                  و  یار آمده باشد و با خودش مشروبات الکلی آورده باشد😆😎✌️🍷
نه گلم. منم میگرن شدید دارم و خیلی وقت بود ک دیگه استامینوفن جواب نمیداد و ژلوفن میخوردم. ولی اون س ...

منم باستامینوفن خوب نمیشم باینکه بعدش مبخابم نوافن میخورم ده دقیقه بعدش اروم میشم

منم باستامینوفن خوب نمیشم باینکه بعدش مبخابم نوافن میخورم ده دقیقه بعدش اروم میشم

اوهوم... هرکی ی جوری دردش ساکت میشه دیگه...

من بعضی وقتا با قرص میگرن مخصوص خودم هم خوب نمیشدم 😁

یادمه قبلنا ۲-۳ بار  ک میگرنم گرفته بود،  ۶ تا قرص مختلف خوردم خوب نشدم. آخرسر بردنم بیمارستان، ی آمپول دگزا  زدن بهم و خوب شدم... 

🌯 ‏با یک تکه سنگک هم میتوان مست شد، اگر پنیرت، پنیر لیقوان باشد🧀😊                                  و  یار آمده باشد و با خودش مشروبات الکلی آورده باشد😆😎✌️🍷
اوهوم... هرکی ی جوری دردش ساکت میشه دیگه... من بعضی وقتا با قرص میگرن مخصوص خودم هم خوب نمیشدم 😁 ...

منم اینجورم قرص میگرن خوبم نمیکته  سردردشدیدبگیرم بایدحتمابرم دکترتاسرم وصل نکنن بهترنمبشم

منم اینجورم قرص میگرن خوبم نمیکته  سردردشدیدبگیرم بایدحتمابرم دکترتاسرم وصل نکنن بهترنمبشم

آخی عزیزم... آمپول و سرم واسه میگرن خیلی بده...

آخه قرصای میگرن هم  انواع مختلفی دارن. باید تحت نظر دکتر باشی و بهت قرصای مختلف بده امتحان کنی تا ببینی کدوم با بدنت سازگاره و میگرنت رو تسکین میده...

تحت نظربودم جواب ندادمنم بیخیال شدم موقعه های عصابنیتم شدیدترمیشه

خب دکترتو عوض کن.

منم انقده با میگرنم اسیری کشیدم...

از ۷ سالگی یادمه میگرن داشتم... کلی دکتر عوض کردم. حالا خداروشکر بهتر شدم. دیر ب دیر میگیره.

باید استرس نداشته باشی و عصبی نشی و توی گرسنگی و تشنگی  و زیر تابش مستقیم آفتاب یا نور شدید  و سر و صدا  نمونی. اینا رو رعایت کنی بهتر میشی. 😘

خب دکترتو عوض کن. منم انقده با میگرنم اسیری کشیدم... از ۷ سالگی یادمه میگرن داشتم... کلی دکتر عوض ...

دقیقاهمیناباعث سردردم میشع ن من بخاطرتصادف ک ضربه ب سرم خورداینجورشدم 

دقیقاهمیناباعث سردردم میشع ن من بخاطرتصادف ک ضربه ب سرم خورداینجورشدم 

عزیزم ❤ انشاالله ک اتفاقی میگرن گرفتی، خیلی زود هم از جونت برطرف شه ❤

ولی میگرن من ارثیه 😞 همیشه باهام بوده و هست و خواهد بود... 😖همیشه میگم خدا این دردو نصیب هیچ دشمنی نکنه!!!! تا این حد بَده...

عزیزم ❤ انشاالله ک اتفاقی میگرن گرفتی، خیلی زود هم از جونت برطرف شه ❤ ولی میگرن من ارثیه 😞 همیشه ب ...

انشالله کلابرطرف میشه خیلی سخته واقعا من درحدیم ک موهامومیکشم میکوبم سرم 😚😚😚مرسی گلم

انشالله کلابرطرف میشه خیلی سخته واقعا من درحدیم ک موهامومیکشم میکوبم سرم 😚😚😚مرسی گلم

انشاالله گلم. مرسی 😘❤

واااا چرا همچین میکنی دختر خوب... این کارا رو میکنی میگرنت بدتر میشه دیگه!!!

میگرنت میگیره چشماتو با چشم بند  ببند، اتاقتو تاریک کن، در اتاقو ببند. و ترجیحاً باید ساکت باشه.ی قرص مسکن بخور و بخواب استراحت کن زود خوب میشی... 😊❤ خیلی آرامش میگیری اینطوری...