2777
2789
عنوان

غریب در وطن

97 بازدید | 10 پست

عزیزان متاسفانه باید بپذیریم ما تو وطن خودمون غریبه ایم و همه به ما ارجحیت دارن 

تاپیک افغانی بزنی میترکه

به خودتون بیاید

به افغانی کار ندید

براشون دل نسوزونید

مصونیت قضایی دارن و خیلی راحت برمیگردن افغانستان و باز میان ایران

اینهمه سرقت ،اینهمه تجاوز و قتل 

وقتشه به خودمون بیایم و نذاریم ایران فلسطین بشه .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشب یه بنده خدایی تاپیک زده بود سه چهار نفر ریختن تو تاپیکش خوردنش، از شانسش تاپیکش تو پاربازدید هم نرفت و با همون سه چهار نفر تنها موند، گویا افغانی تو سایت هم زیاد شده

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊

اونا هم بدبختن ولی دارن ما را هم بیچاره  میکنن ، مگه میشه نشه جلو ورودشون گرفته بشه، تو اون تاپیک خیلی برام نوشتن ترکید نخوندم ، 

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔

منم اوایل مث شما بودم میگفتم چرا باید افغان توی کشورم باشه .

ولی وقتی دیدم دولت خودش کاری نمیکنه و حق ایران و ایرانی رو پایمال میکنه فهمیدم ک کاری از منو شما برنمیاد .

مگه فقط افغانی هان ...

این همه داره از ایران میکنه میده به مردم غزه و فلسطین..

در حالی که مردم ایران خودشون محتاج ترن ...

پس خودتون رو اذیت نکنید ما از پایه لق هستیم 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

منم اوایل مث شما بودم میگفتم چرا باید افغان توی کشورم باشه .ولی وقتی دیدم دولت خودش کاری نمیکنه و حق ...

اتفاقا از دست ما خیلی کارها برمیاد 

مغازه هایی که افغانی دارن رو تحریم کنیم و بهشون بگیم چون افغانی استخدام کردی ازت خرید نمیکنیم 

بهشون کار ندیم 

خونه اجاره ندیم 

معامله نکنیم 

اتفاقا از دست ما خیلی کارها برمیاد مغازه هایی که افغانی دارن رو تحریم کنیم و بهشون بگیم چون افغانی ا ...

مگه فقط ایناس؟

از مدرسه چی چطور بیرون کنیم ؟

البته ک باید کارایی رو که گفتی بکنیم ...و اصلا نباید بهشون کار داد 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

مگه فقط ایناس؟از مدرسه چی چطور بیرون کنیم ؟البته ک باید کارایی رو که گفتی بکنیم ...و اصلا نباید بهشو ...

وقتی نون خوردن نداشته باشن چجوری میخوان مدرسه برن ؟

به بجه هاتون بگید از افغانی ها دوری کنن و باهاشون دوست نشن