2777
2789
عنوان

تغییر نام غیر مذهبی🙌🏻

169 بازدید | 7 پست

سلام و وقت بخیر دوستان🌹

من از کاربرهای خاموش بودم و خب فقط تاپیک‌ها رو مطالعه می‌کردم که امروز نیاز شد ثبت نام کنم...

چند وقته قراره اسم دخترم رو عوض کنیم اسم غیر مذهبی 

به غیر مذهبی و زیر 18 سال هست، پدرش امروز پرسیده البته بگم مسئول اصلی نبودن گفته که آره نمیشه و سخت عوض میشه ولی بازم از مسئول اصلی بپرسید. و چون زیر 18 سال هست باید حکم دادگاه باشه حالا من چیزی که تحقیق کردم نوشته با ارائه‌ی مدارک پدر امکان پذیره

حالا میخواستم بدونم اسمش سارا هست و واقعاً قصدش عوض کردنه ولی متأسفانه شرایط گرفتن وکیل نداریم 

اینجا هم که چندتا تاپیک خوندم گفتن فرم پر کردیم و بعداً گفتن بیاید چند روز دیگه عوض کنید، حالا میخواستم بدونم اگر کسی تجربه‌ای داره بگه... 

کاربری دست دونفره...

برادر همسرم اسم مذهبیشو عوض کرد، اسمش تو شناسنامه یه چیزی بود که دوسش نداشت و اسم مستعارشو وارد شناسنامه کرد البته یه مقدار هزینه ی اضافی یا همون زیرمیزی داد

ولی اسم سارا خیلییییییییی قشنگه

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊
برادر همسرم اسم مذهبیشو عوض کرد، اسمش تو شناسنامه یه چیزی بود که دوسش نداشت و اسم مستعارشو وارد شناس ...

برای اسم مذهبی شنیدم خیلی اذیت میکنن 

ولی برای اسم غیر مذهبی راستش نه!

کاربری دست دونفره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سارا که قشنگه.

چی میخواد بزاره؟

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

اسم کاربریم رو به اسم جدیدش گذاشتم البته اگر بشه با این صحبت‌ها😅

خب مهم حس خودش به اسمش هست.ولی سارا خیلی شیکتره.رند و خوش آوا.

منطقه‌ی ما دل آرام اسم زنهای بالای پنجاه ساله.

بهر حال امیدوارم مشکلتون حل شه و کارتون راه بیفته.😊

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

خب مهم حس خودش به اسمش هست.ولی سارا خیلی شیکتره.رند و خوش آوا.منطقه‌ی ما دل آرام اسم زنهای بالای پنج ...

ممنونم مهربونم

نمیدونم چندتا تاپیک باید بزنم حالا تا کسی اگر تجربه‌ای هم داره جواب بده😅🌹

کاربری دست دونفره...

ممنونم مهربونمنمیدونم چندتا تاپیک باید بزنم حالا تا کسی اگر تجربه‌ای هم داره جواب بده😅🌹

آخر شب بزن.آنلاینها بیشترن