2777
2789
عنوان

دوباره پریود شدن در یک ماه

199 بازدید | 20 پست

خانما من این ماه اول ماه عادت ماهانه ام بود چند روز بعد پایان پری یدونه ال دی خوردم دیگه نخوردم ۶ روز بعد دوباره پریود شدم خطرناکه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کم‌خونی نگرفتی؟ قاعدگیت نامنظم نشد؟

گلم من دو ماه این قضیه برام پیش اومد 

برا همین شک کردم ب داروها

از عوارض دارو بود

شاید برای شما هم بخاطر داروهایی باشه ک میخورید

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
گلم من دو ماه این قضیه برام پیش اومد برا همین شک کردم ب داروهااز عوارض دارو بودشاید برای شما هم بخاط ...

یه سوال الان من برای جلوگیری مصرف کردم الان که پریود شدم دیگه نگران بارداری نباشم؟

یه سوال الان من برای جلوگیری مصرف کردم الان که پریود شدم دیگه نگران بارداری نباشم؟

عزیزم اطلاعات تخصصی و این مدلی ندارم که راهنماییت کنم

ب نظرم با دکتر مشورت کن این قرصا عوارضشون زیاده

سرخود نخور

من با دوبار خوردن قرص اورژانسی در طول یک سال کل چرخه پریودیمو خراب کردم و ۹ ماه درگیر بودم تا حالا انگار داره مرتب میشه

عزیزم اطلاعات تخصصی و این مدلی ندارم که راهنماییت کنمب نظرم با دکتر مشورت کن این قرصا عوارضشون زیاده ...

عزیز قرص اورژانسی نبود فقط یدونه قرص ال دی معمولی بود فقط هم یکبار مصرف کردم ولی بازم عوارض داره

عزیز قرص اورژانسی نبود فقط یدونه قرص ال دی معمولی بود فقط هم یکبار مصرف کردم ولی بازم عوارض داره

اگر باردار بودی ک پریود نمیشدی 

اگر علایم خونریزیت مثل دفعات قبلیه ک پریود بودی پس این خون پریودیه و باردار نیستی

اما کلا ی قرص ال دی ب تنهایی از بارداری جلوگیری نمیکنه و اگر اشتباه نکنم انگار دکتر گفته بود ۴ تاشو باید خورد

ولی همونم عارضه داره

اخه رابطه ی کامل ندارم نامزدم اونم همینطوری اشتباه کردم خوردم

نخور اینارو 

من تو دوران نامزدی(عقد)با اینکه رابطه کامل نداشتیم ولی همش توهم بارداری میزدم و ی وقتایی مثل شما سرخود قرص میخوردم

اخرش ب کیست تخمدان منجر شد و خداروشکر دارو خوردم حل شد.

باردار شدن ب این راحتیا نیست

اینو منی میگم ک الان ۳ ساله جلوگیری طبیعی دارم😅