2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم 

منمممم🙌

خود بابام پول داده هااا بعدش پشیمون شده میگه چ معنی داره دختر پاشه اربعین بره کدوم دخترو دیدی دور و بر 

با دانشگاه  میخام میرم 

حالا دخترای دورمون هیچ کدوم دانشگاه قبول نشدن

خیلی دلم گرف میگه پولو پس بگیر با هممونم دعوا کرد🥲

منم منمممم🙌خود بابام پول داده هااا بعدش پشیمون شده میگه چ معنی داره دختر پاشه اربعین بره کدوم دخترو ...

این بابا ها چشونه؟

انگار ارثشون و خوردیم از دم طلبکارند

با اینکه بابامو خیلی دوس دارم ولی اخلاقش واقعا بده فقط می خوام از دستش فرار کنم و مطمئنم برم دیگه پشت سرمم نگاه نمی کنم ازش پول هم نمی خوام کار می کنم خرجمو میدم

این بابا ها چشونه؟انگار ارثشون و خوردیم از دم طلبکارندبا اینکه بابامو خیلی دوس دارم ولی اخلاقش واقعا ...

من رتبم خیلی خوب شده بود ب نسبت رشتم تجربی بود 

الان دارم پیرا تهران میخونم با اینکه خیلی خوبه ولی روزی هزار بار خودمو نفرین میکنم کاش میرفتم فرهنگیان حداقل خرج خودمو درمی آوردم الان نخام سر کوچکترین چیز حرص بیخود بخورم 

جالبه ک مثه دخترای دیگ هیچ خرجی ندارم ن لباسی ن ناخنی ن مزه ن دوست پسری ک بخام کادو بدم دانشگاهم ک دولتی 

کل پولی ک میده پول مترو و کپی و شارژه حالا سالی یه بار دو سه تومن خیلی زور داره؟؟