2777
2789
خوابم نمیبره

بچه میخوام

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه میخوام

یاخدا بچه ی چی این وقت صبح😂

فقط 41 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

همه کسایی که این وقت شب بیدارن یعنی یه خواسته ای دارن از زندگی که فعلا بهش نرسیدن

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

یاخدا بچه ی چی این وقت صبح😂

خواهر حرف این وقت صبح نیس 

دو ماهه میخوام نمیشه

خالی خالی ؟ 😂

دو ماهه میخوام نمیشه 

همه کسایی که این وقت شب بیدارن یعنی یه خواسته ای دارن از زندگی که فعلا بهش نرسیدن

یه تئوری هم هست میگن یکی بهت فکر می‌کنه 😂 

یه تئوری هم هست میگن یکی دلتنگته 😂 

یه تئوری دیگه هم هست که میگه همش چرته😝😂

خواهر حرف این وقت صبح نیس دو ماهه میخوام نمیشه

انشالله به حق همین ساعتِ عزیز دامنت سبز شه خواهر

منم همستر میخوام اکسپلورم پر شده از همسترای تپلی و کوچولو موچولو ولی مامانم میگه عین موشن چیه اینا🥲 حالا گربه دارما ولی همسترو هرموقع خواستم بیارم مادره گرامی ساز مخالف زد🤣

فقط 41 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!