2777
2789
عنوان

خونه 20 در 5

149 بازدید | 7 پست

سلام زمین ما طولیه و دوسش ندارم حقیقتا ولی از سر ناچاری باید قبولش کنم و میخوایم ک بسازیمش 20 در 5 هست... کسی بلده نقشه بکشه راهنمایی کنه واسه نقشه کشیدن زمین؟ اگه کسیو میشناسید لطفا تگ کنید...

و اینکه دو خوابه بنظرتون جالب در میاد ؟ کلا خونه رو بسازیم اوکی میشه ؟

سلام دوبلکسش کنید مثل خونه تو نون خ

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من آرشیتکتم

میشه کارهایی کرد که کم پرتی بده ولی زیاد معجزه نمیشه 

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
دست راستت رو سر من ....همونو آرزو دارم . با خوشی توش بشینی

قربونت برم انشالله ک ب زودی صاحب خونه بشی...

ولی ماجرای منو بفهمی خیلی خر تو خره و هیچوقت ارزو نمیکنی ک تو موقعیت من باشی😂💔

من آرشیتکتممیشه کارهایی کرد که کم پرتی بده ولی زیاد معجزه نمیشه

آرشیتکت یعنی چی ؟

اره میدونم ولی کلا میگم ی اتاق باشه با بقیه چیزا یا دو اتاق کدوم بهتره؟

آرشیتکت یعنی چی ؟اره میدونم ولی کلا میگم ی اتاق باشه با بقیه چیزا یا دو اتاق کدوم بهتره؟

معمار

دو اتاق در نمیاد مگه اینکه دوپلکس کنی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی