خانوم_دکتر_جان مدیر استارتر عضویت: 1403/05/18 تعداد پست: 52 عنوان یه سوال خیلی ذهنمو درگیر کرده😂 104 بازدید | 10 پست نگهبونای پارک ماهی چقد حقوق میگیرن؟ تو اطرافیانتون کسی هست شغلش این باشه؟ 1403/05/21 | 01:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آهوی_امام_رضا عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 6653 خانم دکتر جان باز شب شده؟ هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)
mr_hamiid عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 1973 من نگهبانم البته نگهبان یه اداره (یه ایستگاه ۱۵ کیلومتر دور از شهر و آبادی)ماهی ۱۶۰ میلیون درآمد دارم!!!!!!!!البته به ریال 😂 (( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!
خانوم_دکتر_جان مدیر استارتر عضویت: 1403/05/18 تعداد پست: 52 من نگهبانم البته نگهبان یه اداره (یه ایستگاه ۱۵ کیلومتر دور از شهر و آبادی)ماهی ۱۶۰ میلیون درآمد دار ... خیلی هم عالی سلامت باشید 😍
آهوی_امام_رضا عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 6653 😐😐😐😂😂😂 اخه شبا همچین سوالایی ب ذهن میرسه دوستم ی شب پاشده میگ خانمای خون آشام پریود میشن ویکار میکنن ببخشید بابت چندش بودن و کثیف بودنش اونم اخر شب ازین سوالا میپرسید دهنمون سرویس شد😂 هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)
آهوی_امام_رضا عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 6653 من نگهبانم البته نگهبان یه اداره (یه ایستگاه ۱۵ کیلومتر دور از شهر و آبادی)ماهی ۱۶۰ میلیون درآمد دار ... تا قبل از ب ریال خوندم میخواستم بگم نقاط ضعفتونو بگین تا علیتچن پرونده درست گنم بیام ب جاتون هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)
mr_hamiid عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 1973 تا قبل از ب ریال خوندم میخواستم بگم نقاط ضعفتونو بگین تا علیتچن پرونده درست گنم بیام ب جاتون نقطه ضعف که الی ماشالله زیاد دارمممنونم که رحم کردی بهم بیکار نشم 😂 (( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!
آهوی_امام_رضا عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 6653 نقطه ضعف که الی ماشالله زیاد دارمممنونم که رحم کردی بهم بیکار نشم 😂 😂😂😂😂خدا بر خانوادت حفطت کنه هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)