2777
2789
عنوان

رفع موی صورت با روش طبیعی میخوام

86 بازدید | 12 پست

بلدین چیزی میدونین؟

برای بدن میگن نوره بزنی بعد زاج موچه بزنی کلا از بین میره

حکم لیزرو داره تجربه کردم

برای صورت ولی چه کنم

یه صلوات برای امام زمانمون میفرستین؟❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صورت لیرز اصلا خوب نیستفقط الکترولیز جوابه صددرصداونم باید جای مطمئن بری وگرنه لک میشهمادرم ده سال پ ...

الکترولیز چیه؟ نشنیدم تا حالا

بعد اینکه جی خوب میشناسین؟

چقدره هزینش

یه صلوات برای امام زمانمون میفرستین؟❤️❤️
الکترولیز چیه؟ نشنیدم تا حالابعد اینکه جی خوب میشناسین؟چقدره هزینش

سرچ کن دربارش بخون

گرون نیست

معمولا دقیقه ای حساب میکنن مثلا دقیقه ای ده تومن

ولی حتما جای مطمین برو و شک نکن که برنمیگرده خودمم میخوام برم وقت نکردم هنوز

عالیه بخدا

یه سوزن خیلی نازک میزنه توی موهای صورتت و ریشش رو میسوزونه

خوبیش اینه که مثل لیزر نیست کا بگی زائد باشه یا کرکی باشه جواب نده روی همه چی جواب میده و برگشت نداره

اگه یکی صورتشم خیلییی پرمو باشه چی؟ بازم لیزر خوب نیست؟

والا من خواهرم صورتش پر مو بود رفت لیزر بدتر شد

اخرش رفت الکترولیز اون خوبش کرد الان ۵ ۶ ساله رفته ولی اصلا برنگشته موهای صورتش بور بور شده و خیلی نازک و کوتاه

اگه بیشتر میرفت کلا در نمیومد

زاج چیه ؟

خدایا خداییتو شکر 🤍                                          اگر نیاز به صحبت ، درددل و ...داشتید تگم کنید تاپیکتون ، بهتون گوش میدم                                 الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن             میشه به نیتم ذکر « یا فتاح » بگی ؟  هرچقد که دوس داشتی حتی یکی/باردارای عزیز من اعتقاد دارم شما به خاطر تودلی های معصومتون دعاتون میگیره ، میشه برام دعا کنید ...                                          اگر دوست داشتید این صفحات رو در روبیکا دنبال کنید                     https://rubika.ir/gord___afarid      https://rubika.ir/reyha_aneh  ای که مرا خوانده ای ، راه نشانم بده ...                                                   با شرف باشید و با شرف بمیرید