2777
2789
عنوان

بابام نمیزاره نت بگیرم

121 بازدید | 10 پست

۱۵ سالمه بابام هم گیر داده اینترنت باعث میشه با برادر کوچیکم بد رفتاری کنم در صورتی که تقصیر داداشمه اذیتم میکنه منم براش وقت نمیزارم الانم  ۱ گیگ بیشتر ندارم هیچ غلطی هم نمی تونم بکنم خانم ها آقایان هیات منصفه من نمیتونم کسی که دوست ندارم رو به زور دوست داشته باشم  اه

اگه خودت پول داشته باشی چی؟ جلوتو میگیره یا پول نمیده نت بگیری؟

بحث پولش نیست ابدا همیشه خودش در حد ۳۰۰ گیگ شارژ میکرد مودم رو 

الانم خودم پول دستم هست ولی کلا نمیزاره میگه حق نداری بگیری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحث پولش نیست ابدا همیشه خودش در حد ۳۰۰ گیگ شارژ میکرد مودم رو الانم خودم پول دستم هست ولی کلا نمیزا ...

چی بگم

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

به حرف چی گوش کنم دقیقا به زور یه موجود مزخرف رو دوست داشته باشم مگه میشه به زور کسی رو دوست داشت

برادرته. ی روزی بدرت میخوره

عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت.   لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت                         
الان خود بابام به چه درد عمه ام خورده که داداش من به دردم بخوره

فکر میکنی مثل ستونه، هر موقع نیاز باشه بدرد میخوره

ولی خب خونواده ام فقط دارن با این کارا نفرتمو بیشتر میکنن

تو سعی کن رعایت کنی، یواش یواش خوب میشه،