2777
2789

یه کلیپی هست تو آپارات که میگه با چند تا ورزش دیسکمو درمان کردم خیلی جالبه،من انجام دادم کمر دردم کمتر شده

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استخر و آب درمانی منکه دیر جنبیدم عمل کردم متاسفانه

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

راه میرم ولی نمیتونم خم بشم حتی موقعی که خوابیدم درد دارم تو کمر ساق پا و قوزک پای راست خسته شدم

وزنت چقده

ایا کسی میتونه بکشه تو رو رو زمین

اگ بتونی این کارو بکنی

تا حد زیادی از دردت کم میشه

ب پشت دراز بکش و هردو پات رو ی نفر اروم بکشه طوری ک فشار ب کمرت نیاد

فقط روی خط صاف

روزی یکی دوبار انجام بده میبینی فاصله بین مهره ها یکم بیشتر میشه و فشار از رو دیسک کمتر میشه و بهتر میشی

اگ جواب داد دوسه روزه نتیجه شو میبینی

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
از استخر بیزارم راستش، یکم نسبت به آبش میترسم دایم هم از زگیل تناسلی صحبت میشه و بیشتر شدنش گذاشتن ب ...

منم اصلااا نمیرم مثل شما میترسم چندشم میشه دست خودم نیست ،آب گرم باید بری تا کار دستت نداده وزنت اگه بالاست بیار پایین و فیزیوتراپی اساسی برو ،دولا راست نشو کمربند طبی بگیر ببند 

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

اضافه وزن که دارم فیزیوتراپی رفتم 20جلسه خیلی بهتر شدم اوایل که فقط از روی تخت میرفتم فرنگی دوباره روی تخت اونم با آه و ناله و گریه ولی خوب دردم تمامی نداره دايم سمت راستم درد دارم