eybabaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 6411 عنوان آرین سلیمی😍🥹🥹🥹 444 بازدید | 10 پست خیلی خوب بود کل سالن نور انداختن 1403/05/20 | 23:50 13 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
taraneh_banoo1378 عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 2085 یه ذره خنک شدیم بعد اون برد نامردانه اون پست فطرت گرجستانی ترانه هستم یک دانشجو معلم ساده ، در مورد زبان آلمانی سوال داشتید میتونم کمکتون کنم:) جانم فدای رهبرم ، جانم فدای ایرانم 🇮🇷
امیلییی عضویت: 1402/09/07 تعداد پست: 557 چقدر هر دو طرف با شعور و فهمیده بودنبعد از هر ضربه محکمی که به هم میزدن از هم عذرخواهی میکردن ریشه واژه «بذار» از «گذاشتن» هست. شما مگه مینویسید گزاشتن که میگید بزار؟🤦🏼♀️ «حامی حقوقِ کلماتِ بذار (نه بزار)_ راجع به(نه راجب)_خواست(نه خاست)_مطمئن(نه مطمعن)_توجیه(نه توجیح)_سپاسگزار(نه سپاسگذار)»❣️
eybabaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 6411 یه ذره خنک شدیم بعد اون برد نامردانه اون پست فطرت گرجستانی وای آره بعد اون همه نقره هی میرفتیم تا طلا لحظه اخر طلامون نقره میشد 🥺🥹🥹
eybabaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 6411 چقدر هر دو طرف با شعور و فهمیده بودنبعد از هر ضربه محکمی که به هم میزدن از هم عذرخواهی میکردن افرین برعکس کشتی گیر عقده ایه گرجستانی
امیلییی عضویت: 1402/09/07 تعداد پست: 557 افرین برعکس کشتی گیر عقده ایه گرجستانی اینستاشو دیدم، همه زیر پست آخرش از خجالتش درومده بودن ریشه واژه «بذار» از «گذاشتن» هست. شما مگه مینویسید گزاشتن که میگید بزار؟🤦🏼♀️ «حامی حقوقِ کلماتِ بذار (نه بزار)_ راجع به(نه راجب)_خواست(نه خاست)_مطمئن(نه مطمعن)_توجیه(نه توجیح)_سپاسگزار(نه سپاسگذار)»❣️
taraneh_banoo1378 عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 2085 اینستاشو دیدم، همه زیر پست آخرش از خجالتش درومده بودن واقعااا؟ چی میگفتن؟ ترانه هستم یک دانشجو معلم ساده ، در مورد زبان آلمانی سوال داشتید میتونم کمکتون کنم:) جانم فدای رهبرم ، جانم فدای ایرانم 🇮🇷
eybabaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 6411 اینستاشو دیدم، همه زیر پست آخرش از خجالتش درومده بودن بیشعور چ فایده اخرش ک طلامونو نقره کرد 🥲
امیلییی عضویت: 1402/09/07 تعداد پست: 557 واقعااا؟ چی میگفتن؟ بد و بیراه فحش ناموسیکاش لااقل گرجی فحشاشونو میدادن که طرف بفهمه ریشه واژه «بذار» از «گذاشتن» هست. شما مگه مینویسید گزاشتن که میگید بزار؟🤦🏼♀️ «حامی حقوقِ کلماتِ بذار (نه بزار)_ راجع به(نه راجب)_خواست(نه خاست)_مطمئن(نه مطمعن)_توجیه(نه توجیح)_سپاسگزار(نه سپاسگذار)»❣️
eybabaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 6411 بد و بیراه فحش ناموسیکاش لااقل گرجی فحشاشونو میدادن که طرف بفهمه امیدوارم بره بزنه تو گوگل ترنسلیت😁
taraneh_banoo1378 عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 2085 بد و بیراه فحش ناموسیکاش لااقل گرجی فحشاشونو میدادن که طرف بفهمه بازم خدا رو شکر من قند شکنم وصل نمیشه وگرنه تا جایی که میتونستم کامنت میذاشتم ترانه هستم یک دانشجو معلم ساده ، در مورد زبان آلمانی سوال داشتید میتونم کمکتون کنم:) جانم فدای رهبرم ، جانم فدای ایرانم 🇮🇷