2777
2789

یه ذره خنک شدیم بعد اون برد نامردانه اون پست فطرت گرجستانی

ترانه هستم یک دانشجو معلم ساده ، در مورد زبان آلمانی سوال داشتید میتونم کمکتون کنم:)                                                                                                                            جانم فدای رهبرم ، جانم فدای ایرانم  🇮🇷

چقدر هر دو طرف با شعور و فهمیده بودن

بعد از هر ضربه محکمی که به هم میزدن از هم عذرخواهی میکردن

ریشه واژه «بذار» از «گذاشتن» هست. شما مگه مینویسید گزاشتن که میگید بزار؟🤦🏼‍♀️ «حامی حقوقِ کلماتِ بذار (نه بزار)_ راجع به(نه راجب)_خواست(نه خاست)_مطمئن(نه مطمعن)_توجیه(نه توجیح)_سپاسگزار(نه سپاسگذار)»❣️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افرین برعکس کشتی گیر عقده ایه گرجستانی

اینستاشو دیدم، همه زیر پست آخرش از خجالتش درومده بودن

ریشه واژه «بذار» از «گذاشتن» هست. شما مگه مینویسید گزاشتن که میگید بزار؟🤦🏼‍♀️ «حامی حقوقِ کلماتِ بذار (نه بزار)_ راجع به(نه راجب)_خواست(نه خاست)_مطمئن(نه مطمعن)_توجیه(نه توجیح)_سپاسگزار(نه سپاسگذار)»❣️

اینستاشو دیدم، همه زیر پست آخرش از خجالتش درومده بودن

واقعااا؟ چی میگفتن؟

ترانه هستم یک دانشجو معلم ساده ، در مورد زبان آلمانی سوال داشتید میتونم کمکتون کنم:)                                                                                                                            جانم فدای رهبرم ، جانم فدای ایرانم  🇮🇷

واقعااا؟ چی میگفتن؟

بد و بیراه 

فحش ناموسی

کاش لااقل گرجی فحشاشونو میدادن که طرف بفهمه  

بد و بیراه فحش ناموسیکاش لااقل گرجی فحشاشونو میدادن که طرف بفهمه

بازم خدا رو شکر من قند شکنم وصل نمیشه وگرنه تا جایی که میتونستم کامنت میذاشتم