بنظرتون واقعا درسته حق با منه ناراحت شم واقعا خیلی درگیرم که چرا بیمه تکمیلی میریزه براشون اونا خوشون از قالیبافی بیمه دارن اینم از شرکتشون طرحی بود که میتونستن فامیل درجه یک رو بیمه کنن اینم کرده سالی ۵ ت میشه هر سال افزایشم داره
ول مادرهستم از همه چیز دارم میگزرم برای بچه بزرگارین داراییم جسمم و روانمو نابود کردن سالی ۵ میلیون اگه برام هزینه کنه بازم جبران نمیشه
عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
خب پدر و مادرشه . غریبه که نیست وقتی پیر میشن خرج دوا و دکترشون اونقد زیاد میشه که اونوقت میگی خدا رو شکر تکمیلی دارن . سالی ۵ میلیون چیزی نیست. در برابر خرجهای بیماری.
سالی ۵ میلیونمیشه ماهی چقدر واقعا ،،به این فکر کن بندگان خدا یه عمل بخوان انجام بدن بیمه ی تکمیلی نداشته باشن چقدر باید هزینه کنن ،خیلی تحت فشارین این ۵ تومن و ازشون بگیرین
همسرت کارشایسته ای،کرده.خیروبرکتش وارد زندگیتون میشه به شرط اینکه سره این قضیه غر نزنی،وناراحت نباشی.اگرغر بزنی،وناراحتی کنی خدا قهرش میاد.واقعا خوبه ماخودمون یه روزی،پیرمیشویم وعروس،وداماد دارمیشویم.ازهردست بدهی ازهمان دست هم پس میگیری