2777
2789

سلام و ارادت 

بنده چون نر هستم تا یچیزی بگم اینجا متاسفانه انواع توهین ها رو می‌شنوم اما این موضوع مهمه .

عین این اتفاق برای پدر من متاسفانه افتاد من کاملا درکتون میکنم .دچار خودباختگی عمیقی شدم و تو خودم نگهش داشتم 

چون مادرم مطمئن بودم که قبل من فهمیده اما چیزی به روی خودش نیورده که زندگیش نپاشه.

مادرتون به احتمال خیلی زیاد متوجه شدن ،لطفا شما هیچی نگید ،بشدت اوضاع بدتر میشه ،خواهر برادرتون که گناهی نکردن .البته من خودم یه گوشمالی به پدر دادم اما حقیقت چه میشه کرد که عین تف سربالاست این قضایا.لطفا شما حتی رو خود باباتون هم نیارید چون حریفش شاید نباشید .

از اینکه من هم جنس شما نیستم و اظهار نظر میکنم در این مورد امیدوارم ناراحت نشید.

قصدم همفکری بود ،در پناه خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام و ارادت بنده چون نر هستم تا یچیزی بگم اینجا متاسفانه انواع توهین ها رو می‌شنوم اما این موضوع مه ...

سلام نه چرا ناراحت بشم خیلی لطف کردی تو تاپیکم شرکت کردی و میدونم کسی هم درد من هست

بله ولی..مادرم گوشیشو گشت و امشب جنگ جهانیه :)

امیدوارم اتفاقی نیوفته ،اما وقتی خودمونو جای مادرم یا مادرتون میگذاریم که جوانیشون رو گذاشتن وسط و الان بشدت توی همه ی ابعاد احساس باخت میکنن میبینیم حق دارن که هر عملی رو انجام بدن.