2777
2789

لبه های بیرونی واژن که پوست بدنه ،آخه چرا باید سوزش 

شدید بگیره؟ نمیتونم بشینم انگار سوخته .... خیلی بد

تجربه ی لابیا رو داشتم بالاخره قارچ و باکتری ولی لبه های بیرونی چی میشن مگه؟

هیچ کار خاصی هم نکردم نه نوره نه ژیلت نه لباس جدید نه پودر جدید هیچی هیچی

۲۸ هفته باردارم

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
عرق سوز نشدی که؟

به سمت ران هام نیست به سمت واژنه

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به سمت ران هام نیست به سمت واژنه

فرقی نداره عرق سوز همه جا میشه من لابیاهام و لبه هام تجربه دارم شده 

لباس زیرم تنگ بود و نوار داشتم تو گرما عرق کردم چون بیرون بودم نتونستم به موقع عوض کنم عرق سوز شدم

من اصلا نمیتونستم راه برم شدید میسوخت و احساس میکردم کشیده میشه به لباسام

مامان یه فسقل خانومم😋😊🥰

فرقی نداره عرق سوز همه جا میشه من لابیاهام و لبه هام تجربه دارم شده لباس زیرم تنگ بود و نوار داشتم ت ...

وای آره ،در حدی که بی حس شده پوستش

ممکنه حساسیت پیدا کرده باشی. لازم نیست لباس جدید باشه. یه روز لباس زیر نپوش یا از نواربهداشتی استفاد ...

از ظهر نپوشیدم هیچ تغییری

وای آره ،در حدی که بی حس شده پوستش

اره انگار سوزشش میره و بعد فقط حس کشیده شدن ب لباس میمونه و اذیت میکنه برای من ۲روزه خوب شد و فقط چون پوستم خیلی حساسه بعدش پوستش خشک و پوسته پوسته شد و لایه جدید پوست اومد ک اونم ی هفته نکشید 

درکل علائم عرق سوز شدن داری اگه اونه نگران نباش جدی نیس و زود خوب میشه جاشم نمیمونه و بیریخت نمیشه😁😃

اخه من خودم فقط نگران اینجاش بودم

مامان یه فسقل خانومم😋😊🥰

اره انگار سوزشش میره و بعد فقط حس کشیده شدن ب لباس میمونه و اذیت میکنه برای من ۲روزه خوب شد و فقط چو ...

الان که خیلی بیریخت شده

راستی برا من لابیا ها چون حساس ترن پف کرده بودن و التهاب داشتن و قرمز میزدن کمی البته میگم لابیا حسا ...

اره اونم تقریبا شده ولی تعجبم از بیرونی بود