2777
2789
عنوان

انسانیا ها

69 بازدید | 16 پست

دوستانی که انسانی خوندین یا اطلاع دارید

به غیر از وکلا تو انسانی چه رشته پولسازی هست؟؟؟

اینک از تجربی بخوام تغییر رشته بدم بیام انسانی کار اشتباهی کردم؟؟؟

یکم از سختی های انسانی بگین

لطفا.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم باید به علاقت نگاه کنی

من خودم دیپلمم تجربی بود ولی کنکور انسانی دادم

چون دیگه علاقه ای به درسای تجربی خصوصا زیست مثل قبل نداشتم

اولا انقد دوست داشتم که درسارو جلو جلو میخوندن اونم زیست که اصلا راحت نیس

میرفتم همه مستندای شبکه سلامت تشریح قلب و دست نگا میکردم ولی بعد علاقم به پزشکی و کلا رشته های تجربی از دست دادم

رفتم کمی درسای انسانی خوندم دیدم علاقه اصلی من اینا ان

همه چیز بستگی به علاقت داره وگرنه تجربی بازار کار متنوعی داره

تو انسانی هم به غیر حقوق، روانشناسی مشاوره مدیریت و معلمی و اینا بیشتر بازار کار دارن

برا تو هم چون از تجربی میری حسابداری راحته اگه ریاضیت خوب باشه

بازم اگه کمک خواستی بگو راهنماییت کنم

راستی اگه قصد کنکوری خوندن داری برا ماه اول مشاور بگیر که خیلی کمکت میکنه ولی بعدش خودت راه درس خوندنو یاد میگیری

سلام عزیزم باید به علاقت نگاه کنیمن خودم دیپلمم تجربی بود ولی کنکور انسانی دادمچون دیگه علاقه ای به ...

خیلیی ممنونم... بنظرتون انسانی رشته خوبیه برای پ ب درامد خوب رسیدن؟؟؟؟ ارزشش داره ادم وقتشو بزاره؟؟؟؟

حقیقتا من ورودی دهمم و الان میخوام برم مدرسمو عدض کنم برم رشته انسانیو بردارم چون با فلسفله و منطق بیستر کنار میان تا فیزیک و شیمی اما میترسم.... اگر وقتمو بزارم تهش ب جایی نرسم چی؟ اخه میگن انسانی خصوصا برای خانما رشته خوبی نیست و اهمیت نمیدن بهش و فقط پزشکی تجربی خوبه

اگر بدونم تجربی اونقدرام سخت نیست تجربیو میخونم ولی موضوع اینجاست که اگر ۹۰ درصد انسانیو دوست داشته باشم نهایت نهایتش ۶۰  ۶۵ درصد به تجربی اهمیت بدم....نمیدونم چیکار کنم وقتی ام نمونده ممکنه مدارس ظرفیتش پر شه خیلی میترسم تو گل گیر کردم قشنگ..

خیلیی ممنونم... بنظرتون انسانی رشته خوبیه برای پ ب درامد خوب رسیدن؟؟؟؟ ارزشش داره ادم وقتشو بزاره؟؟؟ ...

اتفاوت انسانی به نسبت ریاضی برای خانم ها فرصت شغلی بهتری داره.

تنوع شغل هاش بالاست ولی درآمد مگر اینکه به جایی برسی

معمولا انسانی همش عشق و علاقه‌است. 

تو تجربی روحیه سختی میخاد. توانش رو داری؟

اتفاوت انسانی به نسبت ریاضی برای خانم ها فرصت شغلی بهتری داره.تنوع شغل هاش بالاست ولی درآمد مگر اینک ...

یعنی صرفا برای علاقه اس با انسانی نمیشه به ثروت و درامد مطلوب  رسید؟

یعنی صرفا برای علاقه اس با انسانی نمیشه به ثروت و درامد مطلوب رسید؟

صرفا صرفا نیست.

با بعضی رشته‌هاش میشه با بعضی نه.

مثلا با وکالت و روانشناسی و... اینا میشه درآمد گرفت. 

اما درآمدش از پزشکی کمتره. به طور کلی میگم.

درآمد یک جراح پزشک رو با ویزیت روان شناس مقایسه کن. 

خیلیی ممنونم... بنظرتون انسانی رشته خوبیه برای پ ب درامد خوب رسیدن؟؟؟؟ ارزشش داره ادم وقتشو بزاره؟؟؟ ...

هیچ رشته ای بدون تلاش و پشتکار به درآمد خوب نمیرسه همین رشته روانشناسی که دومین رشته تاپه اگه صرفا به لیسانس گرفتن باشه خیلیا بیکارن باید تلاش کنی کلی آموزش ببینی و وقت بزاری 

تو همه رشته ها البته همینجوریه

ولی اگه واقعا از الان که دهمی وقت بزاری و تصمیمت جدی باشه قطعا به درآمد خوب میرسی

هنوز اول راهی و کلی جلویی فقط باید از تصمیمت مطمئن بشی

برو راجع به رشته هایی دانشگاهی هم انسانی هم تجربی تحقیق کن با خودت فکر کن تو چه شغلی احساس بهتری داری 

اگه علاقه باشه میتونی از هر رشته ای درآمد خیلی خوب داشته باشی

هیچ رشته ای ام جنسیتی نیست که برا خانما خوب باشه یا نه

باز مکانیکی برقی که به روحیات پسرا میخوره یچیزی ولی اتفاقا انسانی بیشتر برا خانماس اتفاقا اکثر متقاضیاشم خانومان

تهش با خودته بشین خیلی جدی بهش فکر کن

صرفا صرفا نیست.با بعضی رشته‌هاش میشه با بعضی نه.مثلا با وکالت و روانشناسی و... اینا میشه درآمد گرفت. ...

همونقدر که پزشکی درآمدش بیشتره سختیش بیشتره ولی بازم به علاقس یه نفر سختیشو به جون میخره یه نفر نه