یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه اینکار و نکن ...با مامانت صحبت کن کع باهاش حرف بزنه
اخه عزیزم مامانمم خودش به کاراش انگار جو میده البته انگاری خواهرم خبرهای دروغ راجع ب من و همسرم میبره اونارم با ما دچار کدورت کرده
مثلا شوهر من سر شام ب شوخی گفت ک باجناغ کوچیکه چیه لاغره اینو خیلی بزرگ کرده ب همه گفته طوریکه ب خواهرمم رفته گفته اونم بچه ساله ازون توقع ندارم ناراحت نشه ولی ازین ناراحتم ک ی شوخی کوچیک بوده چراا انقد بزرگششش کردی خب...
باید بهش بفهمونی کارش اشتباهه ضمن اینکه حتما مادر یا پدرتون رو هم در جریان بزارید
اخه اومده کلی خبر به من اورده که مامان راجع ب شما اینو میگه اونو میگه قسم هم داده ک نرم بگم منم بیخیال شدم ولی وقتی متوجه شدم ک ی شوخی همسرم رو انقد بزرگ کرده و حتی ب خواهرمم گفته فهمیدم ک ازین کاراش قصد و غرض داره من اگه بخوام دستش رو رو کنم ابروش تو خانواده میره و شرمنده میشه ولی هرجور حساب میکنم میبینم اگه ب رومم نیارم و ب کاراش ادامه بده ابروی مارو میبره با حرفای دروغشش