2777
2789
عنوان

خسته و نا امید از زندگی😞

77 بازدید | 7 پست

انقدر بی مهری و بی مجبتی دیدم از شوهرم که خستم.. 

ده ساله دارم یه تنه میجنگم..فقط منو برای رابطه میخواد

وقتی راضیش میکنم فرداش خوبه باهام وگرنه... 

نه مسافرت میبره مارو، نه تفریح

وقتی خونه اس فقط لم میده و تلوزیون نگاه میکنه... 

به هیچی من اهمیت نمیده

ده ماه آرایشگاه نرم نمبفهمه

نه بغل نه.... 

اونروز گفتم تو منو نمیخوای، گفت آره نمیخوامت... 

توام فقط واسه خودت زندگی کن البته اگه پول داری 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاغلم اماهمه چی که پول نیست... دارم از بی محبتی میمیرم

درسته همه چی پول نیست ولی وقتی پول داری میتونی بری کافه بری با بچت بگردی بری پارک سینما من چی بگم که همه اینایی که گفتی رو ندارم هیچ تازه پولم ندارم باید منت شوهرمو بکشم تا ببره یه دوری بزنیم  ؟ 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

درسته همه چی پول نیست ولی وقتی پول داری میتونی بری کافه بری با بچت بگردی بری پارک سینما من چی بگم که ...

اره خداروشکر اینارو میتونم برم... 

عزیزم انشالله مشکل شماهم حل میشه

اره خداروشکر اینارو میتونم برم... عزیزم انشالله مشکل شماهم حل میشه

خب پس خودتو نباز یه زمانی منم ازدواج اولم مثل شما بود همه چی داشتم ولی شوهر ب خودم نمیدیدم جدا شدم الان شوهر دارم ولی یه قرون پول ندارم به معنای واقعی گدا شدم ول کن بابا خودتو بچسب به خودت عشق بده برای خودت هدیه بخر خودتو کافه دعوت کن به خودت روحیه بده برای خودت هدف بزار گور بابای شوهرت