2777
2789

من فعلا تک عروسشم 

حرف پیش اومد راجب پسرای مجردش گف نه خونه آماده کردن پر کردن نه پول خوب پس انداز کردن نمیتونم واسشون زن بگیرم 

من هفت سال پیش عروسشون شدم با شرایط مشابه همینا نه ماشین داشت نه پول درست حسابی 

الان میگه نمیشه دختر مردموبگیریم وقتی پسرام‌حتی ماشین ندارن بالاخره دختر مردم آرزو داره بره اینور اونور با چی بره نمیتونم برم‌جایی خاستگاری ظالم باشم 

بهش گفتم‌مامان‌جون خیلی سخت میگیری واس منم ماشین نداشت ک اول زندگی. 

برگشت گف فرق می‌کرد 

آخه چ فرقی داشتم فرقم توی بی زبونیم بود؟

من ک جوابشو ندادم ن حاضر جوابم ن خاکبرسرم زبون تند و تیزی دارم خیلی هم‌حساسم.

ازیه طرف میگه نمیخام ب کسی ظلم کنم پس اگ این ظلمه چرا بمن ظلم‌کردی 

من چکار کنم حرف لعنتی بقیه برام‌مهم‌نباشه 

😑 

حساس نباش

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا برای گرونی میگه قبلا بدست اوردنا راحتر بود 

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

عزیزم من بودم به خودم نمی‌گرفتم

فرقش به نظرم اینه که اون موقع تهیه ی این چیزا اندازه ی الان سخت نبود، با چهارتا وام و قرض و صرفه جویی و پس اندازی و دو شیفت کار کردن یا کار کردن زن و شوهر همزمان و... میشد یه کارایی کرد ولی الان واقعا نمیشه 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

ببین حرفاتو آماده داشته باش دوباره که این حرفا رو زد بهش بگو...نذار تو دلت بمونه ...بگو مادرجون مگه من چیکار کردم اول زندگی؟ شوهرم نه پس اندازی داشت نه خونه نه ماشین و ...

به نظرم در مقابل خانواده همسر یا باید بیخیال باشی و اهمیت ندی و یا اگه روحیه حساسی داری حتما حتما حرفاتو بزنی ، حالا با ارامش و بدون داد و بیداد ...چون نزنی تا سالها تو دلت میمونه و کینه میشه

سخت گرفتی بخدا. منظورش اینه دخترای حالایی توقعشون بالاست. همه چی باید اوکی باشه تا حاضر ب ازدواج باشن. شایدم برادرشوهرات از نظر ظاهری یا چیزای دگ خیلی اوکی نیستن اینجوری با ماشین و خونه میخوان جواب مثبت بگیرن

خدایا بهت قول میدم اگه مامان بشم.. سعی خودمو کنم ک بهترین مامان دنیا بشم😍😍😍

مادرشوهرت الکی میگ.. میدونه ب پسرای آس و پاسش کسی زن نمیده. بدبختی دختر مردم بهونست. دس پیشو گرفته پس نیفته.. الان دیگ خیلیییی کم پیدا میشه دختری ک با پسر ندار ازدواج کنه و اکثر پسرای ندار هم خاستگاری کسی نمیرن چون جواب طرف مقابلو میدونن. شمام تواین مورد چ جوابشو بدی چ ندی،دیگ گذشته،اینطور بحث کردنا جز کدورت چیزیو حل نمیکنه پس بیخیال. ضمن اینکه اونا اومدن خاستگاری و شما شرایطو میدونستی و میتونستی قبول نکنی. البته اگ ازدواجت اجباری بوده ک خب بازم گذشته😄