2777
2789
عنوان

مهاجرت از روستا ب شهر

207 بازدید | 13 پست

از روستا ب شهر دیگه مهاجرت کردم البته روستامون یه ربع با شهر فاصله داشت،الات خیلی پشیمونیم اجاره خونه بالا قسط و خرج زیاد خیلی پشیمونم  

برای حل مشکلاتم صلوات بفرستین....ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم دووم بیار جای پات سفت بشه از خودت بابت این تصمیم تشکر میکنی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

به چه دلیل؟

روستاتون که خیلی نزدیک بود اگر برای کار و اینجور چیزا بوده یه ربع واقعا چیزی نیست

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

[QUOTE=349131751]به چه دلیل؟ روستاتون که خیلی نزدیک بود اگر برای کار و اینجور چیزا بوده یه ربع واقعا چیزی نیست[/QUOTEوسواس فگری دارم ی سری فکر میومد تو سرم ک اومدم الان خیلی پشیمونم

یکم دووم بیار جای پات سفت بشه از خودت بابت این تصمیم تشکر میکنی

تو رو قران راست میگی؟تجربسو داشتی،اخه اون شهر خودمون زندگی عادی داشتم الان کلی قسط عقب افتاده و اجاره خونه دارم،هر رکز حودمو لعنت میکنم ک چرا اومدم

تو رو قران راست میگی؟تجربسو داشتی،اخه اون شهر خودمون زندگی عادی داشتم الان کلی قسط عقب افتاده و اجار ...

من از اول همین شهر بودم

ولی این موردو زیاد دیدم که کسایی که مهاجرت کردن از روستا به شهر به جاهای خوبی رسیدن

نمیشه با هر سختی جا بزنی که

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
من از اول همین شهر بودمولی این موردو زیاد دیدم که کسایی که مهاجرت کردن از روستا به شهر به جاهای خوبی ...

یه سه ماهه اومدم اما از پسش بر نمیام

من از اول همین شهر بودمولی این موردو زیاد دیدم که کسایی که مهاجرت کردن از روستا به شهر به جاهای خوبی ...

خب زمان باید بگذره

تمام تلاشتو بکن برنگردی به جای قبلی