فرحنازمممم مدیر عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 2031 عنوان چرا میگن محرم خرید نکنید(علامت سوال) | مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 32 پست میخواستم سیسمونی خریدنو شروع کنم میگن نه خوب نیست بزار بعد ماه صفر چرا؟ 1403/05/20 | 20:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
night_girl21 عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 3672 حالا من عقد تو محرم و صفر رو ب شدت مخالفم...چون ب چشمم دیدم واقعا حتی دختراییم هم محرم عقد کرد بعدش ... پس اون خریدم انجام نده چون پیداس دو دلی بعد همین دودلی تبدیل ب خودخوری و افکار منفی میشهمیدونم ذوق داره خرید سیسمونی ولی عجله نکنبرو وسایل و فروشگاها رو ببین یه جا رو زیر نظر بگیر بعد این ایام یروزه برو خرید خرید من تو دو روز تموم شد رفت 🌻💚 ߊܭَܝ ߊܢܚࡅ߳ߊܝࡅ߳ܝ ࡅ߳ߊܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ ࡐ ܢܚࡐߊܠܙ ܟܿߊࡎܨ ࡅ߭ܥߊܝࡅ࡙ܥ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ لطفاً🌻ܟܿܥߊܨ ܩܣܝܢ̣ࡐࡅ߭ܩܢ ܫߊܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐܢ̣ܝߊܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇ ܢܚ݅ܭܝࡅ߳ߺߺܙ🌱💚
gilda1369 عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 2322 اره حرفت درسته...پس صبر کنم همون صفر تموم شه بعد برم خرید اره عزیزم اصلا فاز منفی دل آدم انگار یه جوریه الهی با دل خوش خرید کنی و نی نی رو با سلامتی بغل بگیری 15شهربور به بعد میتونی راحت بری خرید چیزی نمونده کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
فرحنازمممم مدیر استارتر عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 2031 پس اون خریدم انجام نده چون پیداس دو دلی بعد همین دودلی تبدیل ب خودخوری و افکار منفی میشهمیدونم ذوق د ... اره ..ان شاالله خیره♥️♥️🌹