2777
2789
عنوان

قلدر یه بچه برای پسرم در خانه بازی قضاوت با شما

| مشاهده متن کامل بحث + 3774 بازدید | 125 پست

امان از بچه های بی تربیت و مادرای احمقشون که فقط روند زایمان و طی کردن و بچه ول شده ب امون خدا

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

حتما یدونه شبیه اون عروسک بخر اسمشم روش بنویس تا حد ممکن سر اون دعوا نشه

اخه پس فردا یاد میگیره از حقش بگذره

اون پسرم یاد میگیره سر هر چیزی به پسر من زور بگه

از اون ور شاید فردا به یه اسباب بازی دیگه گیر داد

من نمیتونم این همه هزینه کنم در حالی که پسرم مقصر هم نیست

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینا میخوان مثلا بچه هاشون رو(گرگ) بار بیارن. از زبون چندتا پدر مادر همین واژه رو شنیدم😏

خوب باشه

اون پسرش رو گرگ بار بیاره

من خودم گرگم 

بخدا دماغ مادره رو بگیرم جونش درمیره

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
بدم میاد از همچین مادرهایی بچه منم ی جاهایی گفته اسباب بازی مال منه نمیدم ولی من با ی زبونی گرفتم دا ...

دقیقن برام پیش اومده

و به پسرم گفتم همه چی نوبتی

خودم خونه توبتی باهاش بازی کردم تا یاد گرفته

همین یه کلاسهمحله کوچیکه و بقیه کلاسا حداقل نیم ساعت از ما فاصله دارنو تو این گرما نمیتونم با تاکسی ...

آفرین،آآآآفرین...خیلی با این جمله آخرت حال کردم.دلم میخواد یه جور بهش بگی کپ کنه قشنگ❤

مسخره ات کنند 'انتقاد' است جواب اگر بدهی،بی جنبه ای! (بخشی از صحبت شهید آوینی که دقیقا شبیه محیط اینجاست.)

اینا میخوان مثلا بچه هاشون رو(گرگ) بار بیارن. از زبون چندتا پدر مادر همین واژه رو شنیدم😏

این گرگه پس فردا تو مدرسه همچین که یه شیررر ژیان جلوش دراومد،موش میشه.

انگا فقط اینا زاییدن.این همه بچه و آدم تو جامعه.

مسخره ات کنند 'انتقاد' است جواب اگر بدهی،بی جنبه ای! (بخشی از صحبت شهید آوینی که دقیقا شبیه محیط اینجاست.)