2777
2789
عنوان

خوبه حالتون بیاین تعریف کنین واسم

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 75 پست
در دپرسی مطلق به سر میبرماصلا نمیدونم چیکار کنم نمیدونم باید چیکار کنمدوست داشتم یکی پیدا میشد بهم ر ...

منم مثل تو روزا بی حوصله شبا بی خواب ولی خسته 

زندگی بهم ریخته 

دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای این اوشین خیلی بار منفی داره من که دوست ندارگ همه کودکیم به خاطر دیدنش پرغم بود

😂اولین باره دارم میبینم حقیقتا افسردگی میگیرم ولی قشنگه

اینکه خیلی قشنگههه کجا سخته موفق باشیییی

ممنون گلم 

نه بخدا گاهی کم میارم این دوتا شیطونک دیوونم میکنن از طرفیم باباشونم عین بچه هاست بخدا خیلی وقتا این دوتا کوچولو از اون مرد گنده بهتر میفهمن و درک میکنن

گەر تۆ وڵاتی ئەشقی من پێشمەرگەی نیشتمانتم...🫀💫

ممنون گلم نه بخدا گاهی کم میارم این دوتا شیطونک دیوونم میکنن از طرفیم باباشونم عین بچه هاست بخدا خیل ...

غصه نخوررر یکم بگذره بچه ها بزرگ میشن راحت تر میشه اوضاع 😅نمیخوام بگم مرداد همشون همینن ولی هستن

مثل خلا داشتم برا ناهید و کیمیا المپیک گریه میکردم الانم حالم بده یکم🗿😂

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁    گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

😂فقط بگو چرااا

ایشالا این المپیک تموم شه پوستم کنده شد ایرانیا با ایرانیا مسابقه میدن💀😂

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁    گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

😂سخ نگیر دنیا دو روزه

هعع

غصه نخوررر یکم بگذره بچه ها بزرگ میشن راحت تر میشه اوضاع 😅نمیخوام بگم مرداد همشون همینن ولی هستن

واقعا انگاری همشون همینن ☹️

شلخته های بوگندو 😂

گەر تۆ وڵاتی ئەشقی من پێشمەرگەی نیشتمانتم...🫀💫