2777
2789
عنوان

خوبه حالتون بیاین تعریف کنین واسم

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 75 پست
برنامه منم همینه ولی باز فردام هدرمیدم

اگر شروع خوبی نداشته باشم روزم هدر میره. می تونی امتحان کنی و از اول روز تا چشمت رو باز می کنی سراغ کارات بری و شاید روز هدر نره.

امیدوارم به زودی اون شخصی که دلتنگشی رو ببینی🌸

کاربری دست ۷ نفره. ❕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام نه کجا خوبم

همش ابغوره

اجاقمون کوره

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

دارم انگور میخورم شوهر و دخترم دارن نیمرو میخورنمنم هی غر میزنم کم بخورید دیگه نمی‌تونید شام بخورید

خوب همین واسه شام باشه دیگه 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

در دپرسی مطلق به سر میبرم

اصلا نمیدونم چیکار کنم نمیدونم باید چیکار کنم

دوست داشتم یکی پیدا میشد بهم راهو یاد میداد

درطول روزم که حوصله ندارم

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

دیگه کی میخواد درست بشع جونیم رفت آرزوهام به باد رفت همه چی تبدیل به حسرت شده برام

یه روزی که فکرشو نمیکنی یه جوری همه چی عوض میشه ک باورت نشه تو فقط امیدوار باش و دعا کن

دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً 

اگر شروع خوبی نداشته باشم روزم هدر میره. می تونی امتحان کنی و از اول روز تا چشمت رو باز می کنی سراغ ...

امان از این کمالگرایی ، هر موقع چشمتو باز کردی شروع خوب حساب میشه همونجا شروع کن کارو

ممنونممم 

دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً