2777
2789
عنوان

خامه بدن

2234 بازدید | 26 پست

رفته بودم خامه بدن بگیرم بهم کره بدن داده منم باز کردم دیدم خیلی ابکیه آخه خامه بدن سفت تره بنظرتون عوض می‌کنه ؟نمک بدن دارم تو گوگل که دیدم استفاده نمک و کره تقریبا یکی بود . یا نگهش دارم کره رو ؟

ممنون که برام صلوات می‌فرستی ❤️بسم الله الرحمن الرحیم 

صبحونه میخوای بخوری مگه

بربری بدن هم بگیر😂

جدای شوخی من پوستم چربه نمبسازه اینا بهم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبحونه میخوای بخوری مگهبربری بدن هم بگیر😂جدای شوخی من پوستم چربه نمبسازه اینا بهم

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

مال منم چربه منم مخصوص پوست چرب گرفتم 

کره و نمک استفاده اشون یکی نیست خیلی فرق داره کاری که انجام میدن 

بله خامه بدن بافتش خیلی نرم تره هم کره هم خامه لازم هستن میتونی اینو نگه داری بعدا دوباره خانه بدن بگیری

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

کره و نمک استفاده اشون یکی نیست خیلی فرق داره کاری که انجام میدن بله خامه بدن بافتش خیلی نرم تره هم ...

نه خامه که می‌گیرم گفتم اگه نمک استفاده کنم شاید نیازی به کره نباشه ؟

نه خامه که می‌گیرم گفتم اگه نمک استفاده کنم شاید نیازی به کره نباشه ؟

گفتم عزیزم نمک و کره کلا کاربردشون فرق داره بخاطر همین هر دو لازمه .

نمک صد درصد باید استفاده بشه دوبار در هفته 

کره رو اگه پوستت دهیدراته نیست میتونی استفاده نکنی 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

گفتم عزیزم نمک و کره کلا کاربردشون فرق داره بخاطر همین هر دو لازمه .نمک صد درصد باید استفاده بشه دوب ...

مرسی عزیزم 

گفتم عزیزم نمک و کره کلا کاربردشون فرق داره بخاطر همین هر دو لازمه .نمک صد درصد باید استفاده بشه دوب ...

نمک واسه چی خوبه؟

پوست چی کار میکنه؟

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
نمک واسه چی خوبه؟پوست چی کار میکنه؟

نمک بدن خیلی کاربرد داره مثلا لایه بردار هست و پوست رو مرطوب میکنه . بوی بد بدن رو از بین میبره ‌. جوانساز پوسته .

لک ها رو از بین میبره ‌. و ......

نمک بدن خیلی کاربرد داره مثلا لایه بردار هست و پوست رو مرطوب میکنه . بوی بد بدن رو از بین میبره ‌. ج ...

ممنونم

عطاریا دارن؟

ممنونمعطاریا دارن؟

تا جایی که من میدونم ندارن از مغازه های لوازم ارایش تهیه کنین برند های بهتری داره 

تا جایی که من میدونم ندارن از مغازه های لوازم ارایش تهیه کنین برند های بهتری داره

مرسی عزیزم

لطف کردی مهربون