2777
2789
عنوان

نظر بدیددد

107 بازدید | 11 پست

میشه راهکار بدیدددد امروز سه بار تحریک شدم و به زور جلوی خودمو گرفتم خودارضایی نکنم خیلی سخته وقتی انجامش نمیدمم تمرکزم به هم میخوره وقتی انجامش میدمم 

بگید چیکار کنممم😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چاره ای نیست جز اینکه وقتی حسش میاد حواس خودتو پرت کنی و به چیز دیگه ای مشغول شی یعنی در طول روز باید آنقدر سرگرم باشی که یادت بره 

با خودارضایی فقط جسمت ارضا میشه نه روحت و این آسیب زننده اس

انجامش بده کم کم کمش کن مثلا روزی ۳ بار رو بکن دوبار بعد یه بار یعد یه روز درمیون و .. تا از سرت بیف ...

بابا هیچی نگا نکردم والا هفته ای یه بار مجبور میشم انجام بدم ولی دیگه خسته شدم حالم داره بهم میخوره دست خودمم نیست نزدیک پریودیم اینجوری میشههه

چاره ای نیست جز اینکه وقتی حسش میاد حواس خودتو پرت کنی و به چیز دیگه ای مشغول شی یعنی در طول روز بای ...

دقیقاااا

ولی کل روزو درس میخونم یا وقتی خیلی حالم خراب میشه میرم بیرون یا پیش خونواده ولی بازم این حس گند میادسراغم😭😭😭

دقیقااااولی کل روزو درس میخونم یا وقتی خیلی حالم خراب میشه میرم بیرون یا پیش خونواده ولی بازم این حس ...

درکت میکنم خیلی سخته ولی حداقل سعی کن کمترش کنی اینطوری روح و روانت سالم تر میمونه و از درس خوندن هم نتیجه بهتری میگیری  

درکت میکنم خیلی سخته ولی حداقل سعی کن کمترش کنی اینطوری روح و روانت سالم تر میمونه و از درس خوندن هم ...

آره تمام تلاشمو میکنم حتی نماز میخونم و ... اصن تلگرام و ... هم نمیرم نمیدونم چه مرگمه

آقایونی ک الان بهت درخواست میدن😏

کسی درخواست نداده ثانیاً سوء استفاده از وضعیت بد دیگران نشون دهنده ی اختلال روانیه وقتی کسی میاد اینجا مشکلشو مطرح میکنه بقیه نباید فاز بگیرن هرچند که اینجا ایرانه و پر از آدمای حیوون

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز