2777
2789
عنوان

آی وی افی ها میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 32 پست
من تهرانمواقعا موندم برم آی وی اف یا نه میترسم نکنه بخاطر داروها و آمپول ها بچه سالم نباشه

من یبار آی یو آی کردم خارج رحم شد من از خارج رحمی میترسم میگن احتمال خارج رحمی توی ای وی اف برای منی ک یبار خارج رحم بودم بالا میره

داروهاش خیلی عوارض روی بدن دارن اما دیگه راهی برای من نمونده

♥️مامان =تو همان معجزه عشقی ک صحت دارد ♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.عزیزم این ۳ ماه علاوه بر داروهایی ک دکتر بهتون میده فولیک اسید هزار هر روز یدونه‌.ویتامین د۳ رو ...

فداتشم عزیزدلم ممنونم از راهنماییای ارزشمندت 

فقط ب من کوالی فول بجای اسید فولیک داده همون رو میشه بخورم یا برم اسید فولیک بخرم؟؟؟؟ 

نمیدونم دقیقا کدوم مرحله ای اول باید ازمایش و عکس رنگی نمونه اسپرم بدین بعدش بهت امپول مبدن طی دوهفت ...

من الان توی دوره مصرف مکمل و ویتامین هستم هم خودم هم شوهرم چنددرصد احتمال باروری با ای وی اف هست؟ 

عکس رنگی نگفته ولی مطمئنم لازمه چون ی بارداری خارج رحم داشتم و روزی ک رفتم سونوگرافی رحم و لگن گفت ب هیچ عنوان تا عکس رنگی ندادی اقدام ب بارداری نکن 

و از همه مهمتر عکس رنگی خیلی درد داره؟ 

فداتشم عزیزدلم ممنونم از راهنماییای ارزشمندت فقط ب من کوالی فول بجای اسید فولیک داده همون رو میشه بخ ...

از دکترت سوال کن عزیزم.من خودم فولیک اسید۱۰۰۰ خوردم بارداری دوقلو داشتم بعد فولیک اسید۵۰۰۰ خوردم در نهایت حذف شد قرص اهن جایگزینش شد.حتما گرمیجات بخورین هم خودت هم همسرت.یه قاشق عسل ده تا دونه سیاهدونه بریز روش هر صب بخورین سیاهدونه هارو زیر دندونت یه کوچلو بجو بعد قورت بده.یه قاشق عسل با یه کوچلو دارچین بریز روش بخور.گرده نخل خرما مثل ارد هستش اگه بتونی پیدا کنی از عطاریا اونم باعسل خیلی خوبه خوردنش.کمرتو بچسبون با یه تخمرغ محلی یه قاشق روغن محلی حالا روغن گاو یا گوسفند یه قاشق کاچی [قهوه ای که زنایی زایمان میکنن میخورن]اینارو بزن پایین کمرت باچسب کمربچسبون روسون.چسب نداشتی کاغذ بزار روشون.یساعت همونجوری بخاب بعد برو حموم بشور این کار ب کمرو رحمت قوت میده.از الان تا وقتی میخای بری واسه تخمک کشی چند بار کمرتو بچسبون.همیشه جوراب پات کن پا ک سرد میشه نشون دهنده رحم سرده.مشکلات نازایی همشون از رحم سرده باید رحمو گرم نگه داری.

سعی کنین برین مراکز دولتی واسه ای وی اف ک هزینتون کمتر بشه اگه خدای نکرده دفه اولو دوم جواب مثبت نگرفتین دستو دلتون باز باشه بازم بتونیم اقدام کنین.هیچوقت ناامید نشین ایقد اقدام کنین تا مثبت شین خیلیا بودن ۶ یا هفت بار اقدام کردن بعد نتیجه گرفتن خدا هیچکسو بی اولاد نزاره.خدا ب همه اونایی ک چشم انتظارن فرزند سالمو صالح هدیه بده

از دکترت سوال کن عزیزم.من خودم فولیک اسید۱۰۰۰ خوردم بارداری دوقلو داشتم بعد فولیک اسید۵۰۰۰ خوردم در ...

ممنونم عزیزدلم خیلی کاربردی بود😘😘♥️♥️😍😍

سعی کنین برین مراکز دولتی واسه ای وی اف ک هزینتون کمتر بشه اگه خدای نکرده دفه اولو دوم جواب مثبت نگر ...

الهی آمین واقعا سخته چشم انتظاری

عه سلام حدیث گلیمن پانکچر کردم ماه قبل جنینام ضعیف بود انتقال ندادم😭😭 بریدم دیگه

سلام عزیزدلم خوبی وای الهی عزیزم پس چرا علت رو دکتر نگفت؟ 

سلام عزیزدلم خوبی وای الهی عزیزم پس چرا علت رو دکتر نگفت؟

سلام فدات شم ممنون،،ضعف اسپرم😢 95درصد اسپرما مرده بود ،دگترم رفتیم گفت درمان خاصی نداره علت هم نداره فقط یه سری دارو تقویتی دادتا سه ماه ،دکتر خودمم گفت تا اسپرم تقویت نشده نیا چون بی فایده اس😭 این همه امپول و درد و بدبختی کشیدم تهش هم هیچی،ای خدااا