2777
2789
اون شب بهم گفت برگردم طلاق میریم محضربخدا خیلی جدی بود انگار ولی ته دلش نیس ولی راضیه ب طلاقبنظرت شه ...

ببین یکدنده نباش ....

شوهرت و تو مشتت بگیر ..

ب حرف بقیه توجه نکن ...همسرت خیلی دوستت داره .. شما درخواست طلاق دادی ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها تموم شد امیدوارم اتفاق های خوب و خوش براتون رغم بخوره

@pishimalooos عزیزم برای من را نگفتی لطفا بگو،ممنونم، عزیرم متولد شهریور هستم حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟در مورد من چه فکری می کنه؟آیا در آینده به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج دارم؟من چه زمانی با چه کسی ازدواج می کنم؟مرسی عزیزم

ببین یکدنده نباش ....شوهرت و تو مشتت بگیر ..ب حرف بقیه توجه نکن ...همسرت خیلی دوستت داره .. شما درخو ...

ن اون گفت از اربعین برگردم طلاق میدمت 

پدرش و مادرش اصرار ب طلاق من دارن 

اونم راضی شده انگار

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
ن اون گفت از اربعین برگردم طلاق میدمت پدرش و مادرش اصرار ب طلاق من دارن اونم راضی شده انگار

نه طلاق نیفتاده برات ...

ولی با شوهرت مدارا کن ...حرف بزن با سیاست سمت خودت بکشونش 

.

نه طلاق نیفتاده برات ...ولی با شوهرت مدارا کن ...حرف بزن با سیاست سمت خودت بکشونش .

من می‌خوام اون پیش قدم شه 

من نمیرم جلو خیلی بهم بی احترامی شده 

بنظرت خودش میاد ؟؟؟ 

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

مال منو نگفتیا دو بار پرسیدم

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

من می‌خوام اون پیش قدم شه من نمیرم جلو خیلی بهم بی احترامی شده بنظرت خودش میاد ؟؟؟

ببین طلاق نیفتاده تو فالتون ...همسرت یک کار قانونی داره انجام میده یک نفرم داره حمایت ش میکنه