2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ربطی نداره باید یکساعت بعدش پروتیین بخوری تا عضله بسازی چربیات آب بشم .رژیمم باید داشته باشه

رژیم الان دارم ولی باشگا نرفتم اگ باشگا برم میتونم با این رژیمی ک گرفتم ادامه بدم؟

عزیزم اگه خیلی اضافه وزن داری به نظرم تی ار ایکس یا هوازی کار کن بعد که چربی ها از بین رفت برو بدنسازی.

البته تی از ایکس بهتره هوازی پوست رو شل میکنه.

اگر هم که اضافه وزنت زیاد نیست مثلا در حد ۴ ۵ کیلو میتونی بری بدنسازی چون بدنسازی هم تا یه حدی چربی سوزی رو داره.

باز حتما با یه مربی مشورت کن چون اونا بهتر میدونن تا من🤍

سیع کن تبدیلش کنی به عضله و ماهیچه وزنت بیاد پایین سخت می تونی ببری بالا برا عضله‌ای شدن

سر در نمیارم، مگ عضله دراریم چاقتر نشون نمیده وقتی الان چاقم؟؟

دوسدارم لاغر شم مثلا ۵۵ ۶۰ کیلو بعد عضله درارم اونم ن ازینا ک مردونه طوره یکم ظریف تر میخوام

رژیم الان دارم ولی باشگا نرفتم اگ باشگا برم میتونم با این رژیمی ک گرفتم ادامه بدم؟

من رژیم نمیگیرم مگرنه زد لاغرتر میشدم. تو رژیمت هر چقدر پروتئین بخوری عالی اگه بتونی قندو چربی رو کم بخوری یا نخوری عالیه. من با بدنسازی بدون رژیم چربی کبد گرید دو ام شد گرید یک

ولمون کن 

عزیزم اگه خیلی اضافه وزن داری به نظرم تی ار ایکس یا هوازی کار کن بعد که چربی ها از بین رفت برو بدنسا ...

تی ار ایکس یمدت میرفتم ولی چون تایمش دقیقا بعد مدرسه بود و ناهار میخوردم میرفتم چاق شدم چون انگار باید ۲ساعت قبل ورزش غذا خورد، و خب برنامه رژیمم نداشتم، تی ار ایکسم عاشقشم ولی خونمونو عوض کردیم دیگ اینجا نزدیکمون ندارم🥲قصد خودمم این بود خونه ورزش کنم لاغرتر شم بعد برم باشگا

وزنم۷۴ قدم ۱۶۰ خیلیه اضافه وزنم ن؟

تی ار ایکس یمدت میرفتم ولی چون تایمش دقیقا بعد مدرسه بود و ناهار میخوردم میرفتم چاق شدم چون انگار با ...

فکر میکنم که زیاد باشه.توی گوگل سرچ کن محاسبه بی ام ای ببین بی ام ایت چنده.خود سایت اگه بی ام ای زیاد باشه بهت میگه و بهتم میگه که چند کیلو باید کم کنی تا وزنت سالم باشه🩷

تو بدنسازی وزن مهم نیست سایز مهمهمن ۳ ماهه بدنسازی میرم کلیم لاغر شدم دوسایز کم کردم اما وزنم همون ...

میشه بدونم وزن و قدتون چقدر بود رفتید بدنسازی؟ ینی اضافه وزن داشتید یا ن؟

من خیلی دو دلم یسریا میگن بری بدتر عضله میسازی چاقتر نشون میده برو یچی دیگ، ولی یسریام میگن لاغر هم میکنه..