2777
2789

دوستان من سال دیگه کنکور دارم. ادم تنبل و درس نخونی نیستم ولی خوب مطمئنم با استعداد توانایی و شرایط روحی داغونی که دارم دانشگاه دولتی قبول نمیشم. درسم میخونم برای کنکور ولی خوب هدفم این بود دیگه نشد میرم ازاد. اما خانوادم خیلی اذیت میکنن همش میگن بری دانشگاه آزاد هیچی نمیشی بدبخت میشی. تا اینکه امروز داداشم اومده با عصبانیت میگه میخوای بری ازاد دانشگاه ازاد همه سیگاری ان الن بلن بی ادبن فلانن😐 بری اونجا حتما عاشق یکی از اینا میشی و خودتو بدبخت می‌کنی ( جالب اینکه خودشم آزاد میخونه و اصلا حتی برای ارشد تلاش نکرد دولتی قبول بشه ولی زورش به من میرسه). واقعا حالم خوب نیست از طرف خانوادم تحت فشارم و استرس اینده رو دارم. واقعا برادرم حق دخالت داره؟؟

نمی‌دانم شاید حالا بزرگ شده‌ای و زندگی را فهمیده‌ای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دانشگاه دولتی هم سیگاری و معتاد هست هیچ ربطی نداره برمیگرده به خود آدم ...

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

بگو خودتم یکی از همون ازادیا دیگه چی میخوای منم میام وردل خودت

خیلی اذیتم میکنه  اسم اذیت کردناشم میزاره دلسوزی ولی واقعا تحت فشارم به مامان بابام میگم میگن دلسوزته. ولی اخه این چه دلسوزیه همش سرکوفت 

نمی‌دانم شاید حالا بزرگ شده‌ای و زندگی را فهمیده‌ای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.

من دولتی بودم شوهرم آزاد 

اون چندین ساله سرکارع 

منم چندین ساله بیکارم به همین راحتی 

شفای 🥴 اونایی که اینکه اینجا  رو اونقد جدی گرفتن که فکر میکنن افسر سی آی اِی هستن😑🥴

دانشگاه آزاد بهترین انتخابه مخصوصا اینکه هزینه آزاد سازی مدرک نداره خیلی هم به نظر من دانشگاه خوبیه من خودم زاد می‌خونم یه سال پشت کنکور موندم برای اینکه آزاد نخونم ولی واقعاً پشیمونم به نظرم باید از همون اول می‌رفتم آزاد ستادا خیلی سخت نمی‌گیرن وقت آزاد زیاد داری  می‌تونی راحت تو حرفه خودت پیشرفت کنی فقط دقت کن که یه رشته خیلی خوب انتخاب کنی که علاقه داشته باشی بهش ن خودم تربیت بدنی می‌خونم شغلمم مربوط به رشتمه و در کل اینو بهت بگم که همه جا آدم خوب و بد هست تو نباید تحت تاثیر اطرافت قرار بگیری و فقط رو خودت تمرکز کنی

اولا که بعضی ازادها رنک خوبی دارن (مثلا علوم تحقیقات که از خیلی دولتی ها بالاتره) 

در ثانی مدرک توی استخدام انچنان تاثیری نداره و موقع مهاجرت هم (اگه یه درصد خواستی بری) کارت راحت تره چون هزینه ازادسازی مدرک لازم نیست بدی 

ثالثا از نظر محیط دیگه بین دولتی و ازاد فرق چندانی نیست! محیط دانشگاه ها به شهر بستگی داره 

رابعا نه داداش گرامی حق دخالت نداره

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.