2777
2789
عنوان

همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شغلش هم حوریه از صبح تا شب سرکاره🥲

درکت میکنم

شوهرمنم شغلش ازاده همینطوریه نامزد ک بودیم تا الان جمعه ها فقط میتونیم باهم وقت بگذرونیم

البته بعضی شباهم یا میریم بیرون با ماشین دور میزنیم یا شامو میریم بیرون

چاره چیه🤷🏻‍♀️

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
برو پیاده روی .با دوستات وقت بگذرون کلاسی چیزی برو همش ک نباید زمانی باشه ک همسرتم هس ک

می‌دونی مشکل چیه ؟ از صبح تا عصر هوا گرمه عصر به بعد مناسب بیرونه میگه شب با دوستات بیرون نباش بخاطر همین محدود شدم نمی‌دونم چیکار کنم

درکت میکنمشوهرمنم شغلش ازاده همینطوریه نامزد ک بودیم تا الان جمعه ها فقط میتونیم باهم وقت بگذرونیمال ...

خیلی سخت بهم میگذره همشم توقع داره درک کنم یه بار خودشو جای من نمیزاره آخه ماهمون جمعه هم کاری نمی‌کنیم ماهی دوماهی اگه با ماشین یه دور فقط بزنیم همین 

می‌دونی مشکل چیه ؟ از صبح تا عصر هوا گرمه عصر به بعد مناسب بیرونه میگه شب با دوستات بیرون نباش بخاطر ...

دیگه چاره ای نیس بالاخره طبق شرایطی ک داری باید برنامه بریزی..توخونه انواع کیکو شیرینیو تمرین کن چیزای جدید یاد بگیری..مثلا نقاشی و خیاطی.نمیدونم زبان یاد بگیر خیلی بدرد بخوره

خیلی سخت بهم میگذره همشم توقع داره درک کنم یه بار خودشو جای من نمیزاره آخه ماهمون جمعه هم کاری نمی‌ک ...

اره معمولا هی میگن ک درک کنید و...

مگه شغلش چیه ک تو دوران نامزدی ماهی دوبار وقت میزاره 😐😐

من چندماهه عروسی کردم شوهرم اگه هرشب یا ی شب درمیون نبرتم بیرون خفه میشم😐

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂