2777
2789

هرموقع میریم خرید گیر میده به مانتو و لباس خریدنم ک مانتو حتما زیر زانو باشه!گشاد باشه،جلوش بسته باشه!!شلوار بلند و:….!!اخر دعوامون میشه یا باب میلش خرید میکنم و نمیپوشم الان میگه خواستی اون چیزی ک بخری پولشو میدم با دوستات یا خودت برو خرید من نمیام باهات !!!پیش منم نپوش تنها بودی بپوش که تو دلت نمونه و ی وقت عقده نشه برات!!!!!!!!!!!!بابا من دوست دارم با شوهرم میرم بیرون تیپ بزنم و شیک  و امروزی بگردم،این چرا متوجه نمیشه آخه؟!!!!!!واقعا نمیدونم چیکار کنم؟به سلیقه ی خودم خرید کنم و برام اهمیت نداشته باشه ؟!!!!یا چیکار درسته؟؟؟

اتفاقا دیروز یه خانمه دیدم با شوهرش

دقیقا مدل زمان جنگ لبلس پوشیده بود

مقنعه بلند ،،مانتو سرمه ای دکمه ای

حالا نگید ما هم اینجوری میپوشیم 

این اصن خیییلی جور خاصی بود تیپش ،،وگرنه خودم عبا دیدم میپوشن با حجاب خیلی خوشم میاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا دیروز یه خانمه دیدم با شوهرشدقیقا مدل زمان جنگ لبلس پوشیده بودمقنعه بلند ،،مانتو سرمه ای دکمه ...

ی مدت عبا میپوشیدم چون دوست داشت ولی واقعا خسته شدم تنوع دوست دارم منم …..و از طرفی احساس میکنم مدلی بپوشم که پیش خودش اینجوری نمیپوشم خیانته بهش نمیدونم چرا این مدلی فکر میکنم دوست دارم کنار خودش باز تر باشم وقتی نیس رعایت کنم اما اون میگه پیش من رعایت کن من نیستم هرمدلی دوست داری باش!!!!!!!اصلا درکش نمیکنم😑🤦🏻‍♀️

به سلیقه خودت خرید کن هر وقتم با هر کسی حتی با خودش میره بیرون همون چیزی که باب سلیقه‌تو انتخاب کردی دوست داری بپوش هر حرفی هم زد به هیچ جات حساب نکن

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

خوب بستگی داره قبل ازدواج چی دیده و پسندیدهاگه شما تغییر کردی که خوب حق دارهاگه ا‌و‌نظرش عوض کنه بای ...

قبل ازدواج منو تو دانشگاه اول با حجاب دیده بود(خب بخاطر شرایط و جودانشگاه اونجوری بودم) ک خوشش اومد ولی خب بعدش بیرون بدون حجابمم دید!!!اما انگار دلش میخواد پیش خودش باحجاب باشم نیست هرمدلی باشم!!!!من دوست دارم ی مدل باشم کلا

منم دیشب سر همین بار شوهرم دعوام شد 

کاندوم دکمه نداشت بحث کرد 

حالا روز قبلش با بلیز و شلوار بودم هیچی نگفت 

اصلا مودشون معلوم نیست چیه 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
به سلیقه خودت خرید کن هر وقتم با هر کسی حتی با خودش میره بیرون همون چیزی که باب سلیقه‌تو انتخاب کردی ...

میره تو قیافه و کلا زهرمون میشه یا ترجیح میده خودش با دوستاش بره منم با دوستام یعنی با هم نریم بیرون…..!!!!!

منم دیشب سر همین بار شوهرم دعوام شد کاندوم دکمه نداشت بحث کرد حالا روز قبلش با بلیز و شلوار بودم هیچ ...

کاندوممممم؟؟؟؟

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
اتفاقا دیروز یه خانمه دیدم با شوهرشدقیقا مدل زمان جنگ لبلس پوشیده بودمقنعه بلند ،،مانتو سرمه ای دکمه ...

همه به اون خانم خیلی نگاه میکنن بعد

واقعا قرار نیست چیزای عجیب بپوشه که باحجاب باشه بیشتر جلب توجه میکنه😐

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️